پاورپوینت شهر سالم

1- تاریخچه و تعریف شهر سالم2-ویژگی های شهر سالم3-شاخص ها و معیار ها برای شهر سالم4-عوامل ایجاد شهر سالم5-اهداف شهر سالم6- مشکلات تحقق شهر سالم7-پروژه های شهر سالم در جهان8- شاخص های شهر سالم در ایران9- بام سبز

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : چهارشنبه 95/12/11
پاورپوینت مدرسه معماری کوپر یونیون نیویورک

واقع در میدان 41 کوپر .ساختمان در خال ساخت کالج های تدریس هنر و معماری و معندسی...
راهروی گسترده 6 متری مارپیچ دراطراف دهلیز مرکزی در نظر گرفته سده ایت برای دسترسی بین مکان جلسه و گفتگو ها میان رشته ها..
در داخل ساختمان باید به گونه ای باشد که روابط بین 3 کالج که در ان قرار دارند به خوبی بر قرار شود (این 3 کالج پیش از این جداگانه قرار داشته اند ) هسته عمودی در قلب ساختمان به عنوان......

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : چهارشنبه 95/12/11
پاورپوینت شهر خلاق

شـهر باید بتوانـد محیطـی جـذّاب بـرای جـذب و پـرورش اسـتعدادها، نـوآوری هـا وایـده هـا باشـد و بتوانـد از ایـده و خلّاقیـت افـراد چـه افـراد خـاص و ویـژه مثـل هنرمنـدان، دانشـمندان، نویسـندگان و چـه از ایــده هــای شــهروندان عــادی در جهــت حــل مســائل اساســی و نیــز در جهــت پایــه ریــزی رشــد و توسعه ای خلّـاق بهـره ببـرد.

اگـر شـهری موفّـق بـه جـذب افراد خلّـاق و بـه کـارگیری آنهـا در مـدیریت، اقتصـاد و صـنایع فرهنگـی باشـد مـی توانـد در صـحنه رقابت و توسعه اقتصادی نیز موفّـق عمـل نمایـد. در نهایـت بایـد گفـت رویکـرد شـهر خلّـاق بـا نگـاهی خلّاقانـه بــه امکانـات و مســائل موجـود، حــلّ خلّاقانـه مســائل و اسـتفاده هوشــمندانه ازفرصـت هــا و امکاناتی که به نظر شاید کم اهمیت جلوه نمایند را مد نظر دارد...

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : چهارشنبه 95/12/11
پاورپوینت کارگاه برنامه ریزی منطقه ای (بویین زهرا)
پاورپوینت بررسی روند تحولات شهرسازی در ایران از 1357 تا امروز

کاهش تشکیل جلسات شورایعالی شهرسازی معماری در 5 سال اول به یک جلسه در هر سال که بیشتر هدف آنها تسویه حساب با مشاوران طرح بود تا تعیین تکلیف برای شهرها .
لغو برخی قوانین تصویب شده در رژیم قبل ، به عنوان مثال ، قانون نحوه تکمیل و اجاره واحدهای مسکونی نیمه تمام مصوب 1356
قانون لغو مالکیت اراضی موات شهری مورخ 5/4/ 1358
کاهش 20% اجاره بهای مساکن استیجاری در 7/8/58
تصویب لایح? قانونی استفاده از خانه های خالی برای اسکان فاقدین مسکن در 1/10/1358
واگذاری زمین توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بر اساس اختیارات قانون عمران اراضی که سبب موج جدیدی از مهاجرت به شهرهای بزرگ و تهران شد .
تصویب قانون نقل و انتقالات مسکن طبق قوانین و ضوابط مصوب مجلس به منظور جلوگیری از بورس بازی وتعدیل قیمت واحدهای مسکونی، مورخ 17/12/1359
تصویب قانون اراضی شهری مورخ 27/12/ 1360 و آیین نامه اجرایی آن در تاریخ 30/3/1361 در 100 ماده و 25 تبصره ؛این قانون بیشترین سهم و تأثیر را در شکل دهی سیستم و ساخت شهر بعد از انقلاب تا امروز را داشته است .
تصویب قانون تکمیل و نحوه استفاده از شهرک ها و مجتمع های ساختمانی نیمه تمام در 16/2/1361 همزمان با ابلاغ قانون اراضی شهری .

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : چهارشنبه 95/12/11
پاورپوینت معماری هند

نکات معماری بودایی هند
1.عظمت معماری بودایی هند بیشتر در پیکرتراشی است تا سبک معماری، زیرا نمای بیرونی معابد عریان است و بنا ترکیبی از معماری و پیکرتراشی محسوب می‌گردد.
2.در معماری مذهبی بودایی دو نوع ساختمان وجود داشت الف...

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : چهارشنبه 95/12/11
مقاله آشنایی با برخی از اصطلاحات بازرگانی

اعتبارات اسنادی LC چیست؟
اعتبار اسنادی غیرفعال (LC ) NON Operative کدام است؟
اعتبار اسنادی یوزانس Usance LC چیست؟
فرم S.A.D در گمرک چیست؟
CRF چیست؟
معامله Bay back چیست؟
منطقه آزاد تجاری – صنعتی چیست؟
اصطلاحات اینکوترمز کدامند؟
و خیلی از موارد دیگه که برای کسانی که دانشجو رشته های مدیریت بازرگانی و MBA هستند لازم هست بدونند.










خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : چهارشنبه 95/12/11
پاورپوینت انباشت سرمایه

قاعدتاً باید سرمایه ای وجود داشته باشه که تقسیم کار بوجود بیاد .
سرمایه دار طبعاً مایل است سرمایه خود را طوری بکار برد که تا آنجا که امکان دارد محصول بیشتری نیز تولید کند.
با اینحال در ارتباط با انباشت سرمایه این مارکس بود که با تعمیم خارق العاده ی بسیاری از واژه ها و مفاهیم آدام اسمیت ، ریکاردو و دیگر اقتصاددانان مکتب کلاسیک توانست مفهوم نظری نوینی در جلد نخست کتاب سرمایه پس از نود سال از کار اسمیت ارائه دهد .
وظیفه دولت و مدیران منطقه ای......
وظیفه برنامه ریزی منطقه ای........
رابطه روابط سرمایه داری و توسعه ناموزون منطقه ای...

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : چهارشنبه 95/12/11
مقاله ورزش و آمادگی جسمانی

فهرست:
تعریف ورزش
جایگاه ورزش در ایران باستان
آمادگی جسمانی چیست و به چه فاکتورهایی نیازمند است؟
نقش آب در بدن
میزان مصرف مایعات در ورزشکاران
تغذیه قبل از ورزش
روانشناسی ورزشی
مرکز روانشناسی ورزشی
آمادگی روانی چیست؟
ضرورت آمادگی روانی
* قسمتی از متن:
تعریف ورزش:
وَرزش به فعالیتها یا مهارتهای عادی جسمانی‌ای گفته می‌شود که بر پایه یک رشته قوانین مورد توافق همگانی و با اهداف تفریحی، یا برای مسابقه، نشاط شخصی، دستیابی به ورزیدگی، مهارت جویی یا آمیزه‌ای از این اهداف انجام می‌گیرد. تعریف ورزش به هدف و منظور از انجام آن بستگی دارد. برای نمونه پیکارهای شنا که در برابر هزاران نفر در یک استخر سرپوشیده مسابقاتی انجام می‌گیرد یک گونه از ورزش بشمار می‌رود در حالیکه شنا در یک استخر معمولی یا در دریا یک تفریح شمرده می‌شود. رشته‌های فراوانی در ورزش وجود دارند و مردم زمان و هزینه زیادی را چه به عنوان شرکت کننده و چه به عنوان تماشاگر صرف ورزش می‌کنند. ورزش و ورزش کردن طی سالیان طولانی از قالب یک تفریح و سرگرمی به قالب یک حرفه و فعالیت درآمده است و تعداد بیشماری از ورزشکاران حرفه‌ای در سراسر جهان از طریق ورزش به ثروت و زندگی رسیده اند. این یکی دیگر از خصوصیات ورزش به شمار می‌آید.
امروزه ورزش زنان نیز جایگاه خاصی در مجامع بین المللی پیدا کرده است.
واژه‌ ورزش‌ که از دیرباز معنای تمرین و ممارست داشت به هنگام‌ تصویب‌ «قانون‌ ورزش‌ اجباری‌ در مدارس‌» در 16 شهریور ماه‌ 1306 خ‌ به طور رسمی به معنای امروزی وارد قاموس‌ واژگان‌ دولتی‌ ایران‌ شده‌ است‌.
جایگاه ورزش در ایران باستان
دکتر گریشمن، باستان شناس فرانسوی درباره ورود آریانها هزار سال قبل از میلاد می‌‌گوید: این سواران ایرانی با زن، بچه و گله وارد شدند و مزیت تقسیم ناحیه را بمالک کوچک متعدد بدست آوردند و بیشتر آنان همره گروه سواران خود وارد خدمت امرای محلی گردیدند.
آریانها یکی از شعب مردمان هند و اروپایی بودند که شعبه اولی آنها بحساب می‌‌آمدند. برخی از باستان شناسان معتقد هستند که ساکنین اولیه آریانها یا آریاییها در قسمت شرقی و جنوب شرقی دریار خزر بوده و برخی دیگر آنها را به مردمان قفقازیه که به قسمت‌های جنوبی خزر آمده‌اند نسبت می‌‌دهند.
اینان مردانی بودند که از راه شمشیر و به‌عنوان سرباز مزدود زندگی می‌‌کردند ایشان سربازانی را تشکیل می‌‌دادند که می‌‌بایست یک روز جانشین امرائی بشوند که خود در خدمت ایشان بودند.
تاریخ مهاجرت آنها نیز بدرستی روشن نیست ولی بین دو هزار سال تا پانصد سال قبل از میلاد این قوم به سرزمین ایران آمده و افراد بومی و محلی را به جنوب برده اند.
بنابراین آریانها مردمانی قوی، سلحشور و صحرا گرد بوده و کار عمده شان پرورش حیوانات اهلی و شکار و سواری و تیراندازی بوده است.
ورزش و تقویت قوای بدنی و مهارت در جنگ و سواری و تیراندازی و راهپیمائی از اصول متداول این مردم بوده است قومی که دائما در حال کوچیدن و منازعه با بومی‌های محلی بوده و بقهر و غلبه زمینها و کشتزارها را تصاحب می‌‌کرده قطعا باید چالاک و سلحشور و بردبار و قوی اندام باشند.
این مردم بتدریج شهر نشین شده و ده و شهر و قصبه بوجود آورده‌اند از وقتیکه آریانها شهر نشین شدند همیشه مورد هجوم شعبه دیگر آریائیها – سکاها واقع شدند.
قبل از تشکیل دولت ماد، آریانها بشکل ملوک الطوایفی می‌‌زیسته و رئیس هر خانواده با قدرت کامل خانواده را اداره می‌‌کرد، و در مواقع جنگ یکی از رؤسای این خانواده فرماندهی لشکر را بعهده می‌‌گرفتند که بعدا مقام سلطنت از همین اختیارات بوجود آمد. در آن زمان هیچیک از امراء و سلاطین قدرت رئیس خانواده را تهدید نمی‌کردند.
از قرن نهم قبل از میلاد سه تیره بزرگ آریائی در سرزمین ایران به حکومت رسیدند، در مشرق باختری ها، در مغرب مادها و در جنوب پارسها.
آنچه از اخلاق و آداب این زمان روشن است حالت آماده گی قوم آریائی برای حرکت و جنگ و دفاع بوده و در این عصر کشت غلات کاملاً مرسوم شده و در دهات و قصبات مزارع رونق بیشتری یافتند.
تربیت حیوانات اهلی را عملی ساخته و اسب و سگ از نظر فوایدی که در جنگ و سفر و حضر و نگهبانی رمه و گله داشتند بیشتر اهمیت داند.
( اَلصِحه اَفضَل اَلنَعم ) سلامتی بالاترین نعمتها است .
< حضرت علی ( ع) >
اهمیت فعالیت بدنی به عنوان بخش مکمل یک زندگی سالم گسترش یافته و شواهد علمی از فواید سلامت بخش تمرین و ورزش در حال افزایش است. بررسی ها نشان می دهند که فعالیت بدنی با تکرار ، شدت ، مدت مناسب و بر اساس برنامه های منظم ، مزایای قابل توجه دارد. حفظ سطح مناسبی از عناصر آمادگی جسمانی مانند استقامت قلب و عروق ، قدرت و استقامت عضلانی ، ترکیب بدنی و انعطاف پذیری ، در کاهش خطر بیماری های قلبی ، فشار خون ، دیابت ، پوکی استخوان ، چاقی ، و ناراحتی های روانی (افسردگی) مؤثر است. کاهش میزان موارد حمله ی قلبی و حفظ عملکرد مستقل در پیری از مزایای تمرینات منظم است. به علاوه افراد دارای فعالیت جسمانی نسبت به افراد غیر فعال از طول عمر بیشتری برخوردارند.

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : چهارشنبه 95/12/11
مقاله نقش آموزش و پرورش در توسعه فردی و اجتماعی

فهرست:
طراحی سند توسعه
نظام تحقیق و توسعه
روش اجرا
مشارکت مردمی، نیاز حتمی آموزش و پرورش
جایگاه بهره وری
بیان مساله
آموزش و پرورش و توسعه
کارکرد پرورشی مدارس در مواجهه با جرائم اجتماعی
معرفی گروه ارتقاء علمی منابع انسانی
* قسمتی از متن:
طراحی سند توسعه
انقلاب فن آوری اطلاعات و ارتباطات مرزهای جغرافیایی و محدودیت های زمانی و مکانی در جهان را درنوردیده است و پدیده جهانی شدن را تحقق بخشیده و موجب تحولات شگرف در جنبه های مختلف زندگی بشر شده است؛ طوری که آلوین تافلر (1370) این عصر را، عصر دانایی نامیده است و آن را مهمترین منبع قدرت ذکر می کند.
با بررسی عوامل مؤثر بر دانایی در هزاره سوم، می توان از آموزش و نقش آن به عنوان مهم ترین و مؤثرترین ابزار برای مقابله با چالش ها یاد کرد. در عصر اطلاعات، دانایی و توسعه دانایی محور، متخصصان و صاحب نظران اجتماعی بر پی ریزی اساس و پایه های توسعه در پرتو آموزش اطلاعات مدار یا دانش محور اصرار می ورزند. بزعم آنان، برای رسیدن به توسعه دانش محور، جامعه دانایی مدار بایستی از مسیر آموزش عبور کند. توسعه دانایی مستلزم آموزش تحول یافته و دانایی آفرین است.
آموزش و پرورش مبتنی بر توسعه دانایی محور، مستلزم بررسی هایی است که برخی از آن ها برای حرکت به طرف دانایی لازم است؛ یعنی باید ظرفیت ها و روش های موجود را بررسی کنیم و ضعف های آن ها را مورد شناسایی قرار دهیم و از قوت ها و امکانات نظام های جدید مطلع شویم تا بتوانیم در جهت جامعه دانایی مدار گام برداریم. به عبارت بهتر، وقتی دیدگاه ها و الگوهای (پارادایم ها) توسعه دانایی محور را مورد مداقه قرار می دهیم، درمی یابیم که برای تحقق جامعه دانایی مدار باید زیرساخت ها و ظرفیت های بالقوه و باالفعل آن در نظام آموزشی شناسایی و مورد مطالعه قرار گیرند. همین طور باید سیستم های فعلی مبتنی بر فرایند های الگوی توسعه دانایی مدار شناسایی و به چالش گذاشته شوند و سیستم های مطلوب و جدید و سازگار با این مدل نیز مشخص گردند.
نظام تحقیق و توسعه:
عوامل و مؤلفه های درون دادی: فرهنگ پژوهش، نیرو های انسانی پژوهشگر، شبکه های اطلاعاتی و اطلاع رسانی، بودجه و اعتبارات پژوهشی، ساختار و تشکیلات پژوهش
عوامل و مؤلفه های فرایندی: نحوه سازماندهی و هدایت امور پژوهشی، نحوه اشاعه و کاربست نتایج تحقیقات انجام شده، معلمان پژوهنده، شیوه های تامین و تربیت پژوهشگر، روش شناسی پژوهش

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : چهارشنبه 95/12/11
<   <<   116   117   118   119   120   >>   >
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
 


بازدید امروز: 97
بازدید دیروز: 90
کل بازدیدها: 275342

 
بنر 120 * 240