پاورپوینت بررسی سقف کاذب

پاورپوینت بررسی سقف کاذب در34صفحه قابل ویرایش
فهرست:
سقف کاذب چیست؟
دلایل فنی
دلایل معماری
قابلیت های سقف کاذب
مزایا و معایب
قسمت‌های مختلف سقف کاذب
میلگردهای عمودی
میلگردهای افقی چپ و راست
میلگردهای عمودی و افقی
نبشی کنار دیوار
چوب‌های چهار تراش چپ و راست
ورقه‌های آکوستیک
رابیتز
گچ کاری
نحوه اجرا سقف کاذب
انواع سقف کاذب
سقف کاذب با رابیتس و اندود
سقف کاذب آلومینیومی
سقف کاذب چوبى
سقف کاذب با قطعات پیش ساخته
سقف کاذب فایبر گلاس و پلاستیک
سقف کاذب با ورقه هاى نى فشرده (کانتکس)
سقف کاذب ترکیبى
سقف کاذب گریلیوم
سقف کاذب تایل ( با نگهدارنده نمایان)
سقف کاذب لوکسآلون
سقف کاذب ، اسپیس فریم
سقف کاذب باریسول
P.V.C
سقف کاذب کناف
سقف کاذب مشبک کناف




بخشی ازمتن:
سقف کاذب چیست؟
برای پوشش سقف اصلی (زیر سقف) بکار میرود.
سقف کاذب در ساختمان دغدغه پوشش و مخفی نگه داشتن عوامل زیر سقف را از بین می برد.
سقفی است غیر باربر که به دلایل فنی و معماری گوناگون در ساختمان به کار برده می شود.
دلایل فنی:
عبور لوله ها و کانالهای تاسیساتی
کمک به افزایش مقاومت حرارتی و صوتی ساختمان

دلایل معماری:
انسانی تر کردن مقیاس ساختمان
پوشاندن برجستگی های سازه سقف
ایجاد فرم های خاص معماری و یا نور پردازی های ویژه

خرید فایل
پاورپوینتبررسیسقفکاذبسقف کاذبتحقیق سقف کاذبتحلیل سقف کاذبپروژه سقف کاذبمقاله سقف کاذبپاورپوینت سقف کاذببررسی سقف کاذبکاربرد سقف کاذبانواع سقف کاذبسقف کاذب چیست؟قابلیت های سقف کاذبمزایای سقف کاذبمعایب سقف کاذبمیلگردهای عمودینبشی کنار دیوارچوب‌های چهار تراشورقه‌های آکوستیکرابیتزگچ کاریاجرا سقف کاذبسقف کاذب آلومینیومیسقف کاذب چوبىسقف کاذب فایبر گلاسسقف کاذب پلاستیککانتکسسقف کاذب گریلیومسقف کاذب تایلسقف کاذب لوکسآلوناسپیس فریمسقف کاذب باریسولpvcسقف کاذب کنا




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : پنج شنبه 95/12/12
پاورپوینت مقایسه موسیقی و معماری

موسیقی و معماری را به عنوان دو هنر از هنرهای هفتگانه می شناسیم که هر دو به ایجاد فضا و روح زندگی می پردازند و در فرآیند ادراک فضا هر دو به اصول مشترکی پایبندند و کارکرد یکسانی دارند. تا بدانجا که می توان گفت موسیقی، معماری در خصوصیاتی با هم مشترک اند. در این مقاله در ابتدا به تعریف موسیقی که هنر بیان احساسات توسط صداهاست و ابزاری برای بیان احساسات است پرداخته و در بخش بعدی آن نیز به بررسی موسیقی و سایر هنرها و خصوصیات موسیقی و در بخش بعد به تعریف فضای معماری می پردازم برای رسیدن به این منظور ابتدا باید هرکدام از این خصوصیات را به طور جدا گانه در هر کدام از دو هنر معماری و موسیقی مورد بررسی قرار داده و در انتها وجود مفاهیم فضا، زمان، عنصر و وسعت حرکت و یا به عبارتی دیگر وجود مفاهیم موسیقی و معماری مشروط بر وجود مفهوم فضا - زمان می باشد.
ارتباط بین موسیقی و معماری از دیدگاه های مختلف قابل بررسی است. یکی از مباحث مورد بررسی در روابط بین این دو هنر تاثیر یکی از این دو در ارتقا و پیشرفت حوزه دیگر است.« تاثیر پذیری معماران از موسیقی و بکار گیری آن در ایده پردازی هایشان از جمله مواردی است که در بررسی رابطه بین موسیقی و معماری می توان به آن اشاره نمود همچنین دانش و آگاهی در زمینه معماری می تواند هنرمندان را در ساختن اثری بهتر یاری رساند. معمار توانایی را دارد که با ایجاد فضاهای گوناگون هم اثر عاطفی و روحی را ترسیم کند که یک موسیقی دان با کمک سازها خلق می کند موسیقی هنریست تک بعدی که در زمان حرکت می کند، عوامل مشترک بین معماری و موسیقی که این عناصر از ابعاد زیباشناختی در هر دو هنر، از پایگاه مشترک و جایگاه ویژه ای برخوردارند که زمان و فضا مهم ترین و عناصر دیگری از جمله ریتم، تم و هم آهنگی، رنگ، تقارن و تناسب و... می توان نام برد.

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : چهارشنبه 95/12/11
پاورپوینت بررسی فیبرهای پلیمری تقویت شده(frp)

پاورپوینت بررسی فیبرهای پلیمری تقویت شده در18صفحه به همراه کلیپ قابل ویرایش
فهرست:
فیبرهای پلیمری تقویت شده FRP (Fiber Reinforced Polymer/Plastic

انواع محصولات FRP

کابل، نوار و تاندن‌های پیش‌تنیدگی
میلگردهای FRP
کاربردهایFRP در سازه ها:
مزایا استفاده از FRP :





بخشی ازمتن:

فیبرهای پلیمری تقویت شده FRP (Fiber Reinforced Polymer/Plastic
FRP نوعی ماده کامپوزیت متشکل از دو بخش فیبر یا الیاف تقویتی است که به وسیله یک ماتریس رزین از جنس پلیمر احاطه شده است. که به دو شکل ورق های FRP و میلگردهای FRP وجود دارد.frpبه روش پالتروژن (Pultrusion) ساخته می شوند. در این روش دستهای از الیاف پس از آغشته شدن با رزین پس از عبور از یک قالب در کنار هم قرار گرفته و یک پروفیل دارای مقطع ثابت را به وجود می آورند.
به منظور ترمیم یا تقویت و بهسازی انواع سازه‌های بتنی با نصب بر روی سطح (دالها و تیرها، ستون‌ها، دیوارهای حمال، شناژها و فونداسیون) و در ساختمان‌ های مسکونی، اداری و تجاری، ساختمان‌های صنعتی، تکیه‌گاه‌های ماشین‌الات و تأسیسات سنگین، سازه‌های آبی از قبیل سد، کانال، کالورت و غیره، پل‌های جاده‌ای و ریلی، مخازن و منابع آب و مایعات، سیلوها و برج‌های خنک‌کننده می توان به کار برد.

خرید فایل
پاورپوینتبررسیفیبرهایپلیمریتقویتشدهفیبرهای پلیمری تقویت شدهتحقیق فیبرهای پلیمری تقویت شدهتحلیل فیبرهای پلیمری تقویت شدهپروژه فیبرهای پلیمری تقویت شدهمقاله فیبرهای پلیمری تقویت شدهپاورپوینت فیبرهای پلیمری تقویت شدهبررسی فیبرهای پلیمری تقویت شدهفیبرهای پلیمریتحقیق فیبرهای پلیمریتحلیل فیبرهای پلیمریپروژه فیبرهای پلیمریمقاله فیبرهای پلیمریپاورپوینت فیبرهای پلیمریبررسی فیبرهای پلیمریfrpانواع محصولات FRPمیلگردهای FRPکاربردهایFRPمزایا استفاده از FRPمزایا FRP




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : چهارشنبه 95/12/11
پاورپوینت بررسی کف کاذب

پاورپوینت بررسی کف کاذب در 18صفحه قابل ویرایش
فهرست:
کف کاذب چیست؟
اجزاء کف کاذب
انواع کف کاذب
بکارگیری کف های کاذب جهت نصب تأسیسات
از خواص مهم این نوع کف های کاذب

کف های مخصوص انتقال آبهای سطحی ، خاک و ماسه
از خواص مهم این نوع کف های کاذب
بکارگیر کف کاذب جهت نصب گرمایش از کف
از خواص مهم برای حصول این هدف
بکارگیری کف کاذب جهت کاهش وزن ساختمانها
از خواص مهمی که این کف ها دارند





بخشی ازمتن:

بکارگیری کف های کاذب جهت نصب تأسیسات:
این نوع کف ها عموماً در سالنهای صنعتی و مراکز کامپیوتری و مخابراتی بکار می روند و هدف از بکارگیری آنها ایجاد یک پوشش مناسب جهت کابلهای برق و شبکه کامپیوتر می باشد و بعنوان کف های کاذبی که دائماً از محل خود جابجایی می شوند بکار می روند و عموماً سطح آنها از فپوشهای مخصوص از جنس PVC یا لنولئوم ، مکالئوم ، فرمیکا HPL وسنگ مصنوعی پوشیده شده است .


خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : چهارشنبه 95/12/11
پاورپوینت تاثیر هنرهای هفتگانه بر هنرهای نمایشی

تاثیر متقابل هنرهای هفتگانه بر هنرهای نمایشی
نمایش و سایر هنرها در کنار هنرهای دیگری چون نقاشی و موسیقی و... از جمله هنرهای هستند که در ادوار مختلف به همت اندیش? هنرمندان و ادیبان زیادی به ابعاد و اشکال مختلف موجودیت خود را در عالم هنر اعلام نموده اند و جای تعجب نیست که این هنرها نیز در بسیاری از موارد وجوه مشترکی داشته باشند. ارتباط داده های حسی و مشترکات آن در خلق هنرها، از موضوعات موثر هنرمندان قرن بیستم می باشد. موضوع هنرهای نمایشی در میان عناصر هنرهای هفتگانه و تطابق عوامل مشترک بین این هنرها می تواند به ارتباط بین آن ها و کشف رموز هنر نمایش کمک شایانی کند. هنرمندان زیادی کوشیدند میان هنرها و سایر علوم ارتباط برقرار کنند. این کوشش ها آگاهانه یا ناآگاهانه در مقایسه میان عناصر هنرهای مختلف در سبک های مختلف و عناصر متفاوت دارای هماهنگی است.
معماری، مجسمه سازی سه بعدی است و نقاشی و گرافیک و عکاسی دو بعدی اما هنر تک بعدی موسیقی است و بعد موسیقی زمان است. زمان و مکان دو غیر نهادی از دنیا هستند. موسیقی متحرک است البته موسیقی هنر یعنی تعالی بخش و موسیقی هنر واره و دارای سیر قهقرایی و وجه موسیقی سمعی ریاضی تجریدی است.(فلامکی، 1381) هنر که به نوعی عمیق ترین تجربیات ادرا کی هنرمند را بیان می کند، همسو با تغییرات زندگی و دریافت های ذهنی انسان، شکل های نو و تازه ای به خود می گیرد. در دهه های اخیر این هنرها با عنوان هنرهای نو و سپس هنرهای جدید، نقاشی های انتزاعی و مجسمه های مدرن، تا انواع هنرهای دیجیتالی و رایانه ای را شامل می شوند که با استفاده از فناوری های جدید، روز به روز نمود تازه ای می یابند. با این تحولات، آثار هنری نیازمند فضاهایی می شوند که با شکل هنرهای جدید هماهنگ بوده و معرف ذات پویای آنها باشند.(عینی فر، 1392)


خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : چهارشنبه 95/12/11
مقاله بازیافت مواد

* قسمتی از متن:
زباله
زُباله یعنی پس‌مانده و باقیمانده از تولید یا تغییر شکل چیزهای دیگر و نیز آنچه که قبلا استفاده شده و دیگر به آن احتیاجی نیست.
در زندگی بشر موادی وجود دارد که موجب آلوده شدن محیط زیست می شود این امر نه تنها موجب ناراحتی و نگرانی انسان می شود بلکه باعث افزایش مو جودات موذی، بوی نا مطبوع متصاعد شده در هوا و بیماریهاِی مختلف می شود . با توجه به افزایش روز افزون جمعیت به تولید زباله ها نیز اضافه میشود که این امر مشکلات زیادی از قبیل ، حمل و نقل – دفن و یا بازیافت زباله به صورت های جدید و امروزی را برای مسئولین شهرداری به ارمغان می اورد . جمع اوری زباله آسان است ، اما با توجه به اینکه زباله در ایران روزانه به 38هزار تن می رسد و به خصوص اینکه از این مقدار 76% زباله ها را می توان به کود تبدیل کرد و هزاران تن پلاستیک باز یافت نمود.


انواع زباله
بطور کلی زباله‌ها سه نوعند:
• نوع اول زباله‌های تَر هستند مانند: پس مانده‌های گیاهان، گل و لای آبها، پس مانده? مواد غذایی... اینگونه زباله‌ها بطور کل از طریق واکنشهای شیمیایی و به‌وسیله باکتریها خود به خود و به زودی نابود می‌شوند. آنها می‌توانند به عنوان کود استفاده شوند.(هفتاد درصد زباله‌ها در ایران مواد غذایی هستند.
• نوع دوم زباله‌های قابل بازیافت هستند مانند: مواد ساختمانی، فلزات، مواد پلاستیکی، کاغذ،شیشه... اینگونه مواد می‌توانند در زمینه‌های دیگر دوباره استفاده شوند. مثلاً فلزات را ذوب می‌کنند و در شکل جدید بکار می‌برند. مواد پلاستیکی را نیز ریز ریز کرده و در ساخت مصالح جدید و یا مواد قابل اشتعال استفاده می‌کنند. کاغذها و مقواها نیز قابل تبدیل به کاغذهای جدید هستند.
• نوع سوم زباله‌هایی که دیگر برای استفاده مناسب نبوده و قابل بازیافت نیستند. مانند پوشک بچه، بسیاری از زباله‌های بیمارستانی ... متاسفانه راه حل ساده‌ای برای این گونه آلاینده‌ها وجود ندارد. تنها راه موثر، استفاده کمتر از اینگونه مواد است.

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : چهارشنبه 95/12/11
مقاله زبان و فرهنگ دو سویه

زبان و فرهنگ دوسویه
واژه فرهنگ بیشتر به سه معنی به کار برده می شود: نخست به معنی آداب و تربیت، دوم به معنی معنویت و معارف، سوم به معنی مواریث یا ارزشهای اجتماعی. اگر بخواهیم تاریخ دگرگونی های فرهنگی یک مردم را بررسی کنیم معنی سوم کاربرد خواهد داشت که در واژه نامه وبستر چنین تعریف شده است:
فرهنگ، الگوی کلی رفتار انسان و محصولات آن است که به صورت فکر، سخن، کنشها و صنایع دستی تجسم می یابد و به ظرفیت انسان برای آموختن دانش و جابجایی پیگیر آن به تولیدات، از راه استفاده از ابزار، زبان و دستگاههای نظری اندیشه، وابسته است.
واژه زبان در همین واژه نامه چنین تعریف شده است:
زبان، مجموعه ای است سازمان یافته، برای جابجایی آرا و احساسات، با استفاده از نشانه ها، صداها، ایماها، و علامتهای قراردادی که معانی را در بر داشته باشند.
از این تعریفها چنین بر می آید که از یک سو زبان و فرهنگ پدیده هایی پویا هستند نه ایستا و بایستی در درازای زمان و با در نظر گرفتن دگرگونی هایشان بررسی شوند و از سوی دیگر، زبان هر مردمی زیر مجموعه ای از فرهنگ آن و ابزاری است برای جابجایی و تبادل دست آوردهای فرهنگی. به همین گونه نیز بخشهای دیگر فرهنگ را می توان نام برد از جمله آیینها (آداب و رسوم) ، صنایع دستی، پوشاک، آثار باستانی، معماری، دین، موسیقی و فلسفه و... تا سرانجام برسد به دانش و فن آوری. نیازی به گفتن نیست که این بخشها بسیار به هم پیوسته و با هم درگیر هستند و بررسی هر یک بدون پرداختن به بخشهای دیگر جستار کاملی نخواهد بود. ولی در اینجا نه به منظور بررسی کامل فرهنگ، بلکه به منظور بررسی ویژگی هایی از فرهنگ، ناچار از جداسازی این بخشها و بررسی جداگانه آنها هستیم. از اهمیت زبان به عنوان بخشی از فرهنگ و تاثیر آن در بخشهای دیگر همین بس که به یاد آوریم زبان، در آهنگ و وزن موسیقی، در چگونگی برخورد مردم با یکدیگر، در ادبیات و گاهی در آثار باستانی و سنگ نوشته ها چقدر تاثیر گذار است. به عنوان نمونه سیلاب بندی واژه ها در زبان می تواند در وزن ترانه و سپس در ریتم موسیقی تاثیر بگذارد و به همین دلیل است که ریتم چیره ی موسیقی توده ها با یکدیگر یکی نیست. مثلاً ریتم چیره در موسیقی کردی چهار ضربی و در موسیقی فارسی شش ضربی است. (ریتم چیره بدین معنی است که آهنگهای بیشتری با این ریتم ساخته می شود) در اینجا به بررسی بخشهای مختلف فرهنگ می پردازیم.

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : چهارشنبه 95/12/11
مقاله الکتریسیته

فهرست
عنوان
تاریخچه
سیر تحول ورشد
منشا الکتریسیته
قانون بقاى بار الکتریکى
الکتریسیته جارى
الکتریسیته مثبت و منفى
الکتروفور
قانون کولن
جریان الکتریکى
قانون القاى فارادى
منابع

* قسمتی از متن:
الکتریسیته
دید کلی


تاریخچه
علم الکتریسیته به دوران باستان بر می‌‌گردد و تاریخ دقیق آن مشخص نیست. اما برخی تولد آن را به مشاهده معروف تالس ملطی در 600 سال قبل از میلاد ارجاع می‌‌دهند. که در آن زمان تالس متوجه شد که یک تکه کهربای مالش داده شده خرده‌های کاه را می‌‌رباید، یا اینکه در یک تجربه عادی دیده ایم که وقتی یک شانه کائوچو سخت را با پارچه پشمی مالش دهیم شانه ریزه‌های کوچک کاغذ را جذب می‌‌کند. در اثر مالش این دو جسم به یکدیگر هم کائوچو و هم پشم خاصیت جدیدی پیدا می‌‌کنند. یعنی باردار می‌‌شوند از این آزمایش برای معرفی مفهوم بار الکتریکی استفاده می‌‌شود.
.واژهالکتریسیته از کلمه یونانی الکترون به معنی کهربا گرفته شده است. این واژه اولین بار در نوشته‌های تالس 547) ـ 640 ق . م ) بکار رفته است. ویلیام گیلبرت 1603) ـ 1544 م )با انتشار کتابی درباره مغناطیس نظریات گذشتگان را مورد بررسی قرار داد. و نتیجه گرفت که نیروهای الکتریکی و مغناطیسی از هم جدا می‌باشند.
برای مثال سنگ مغناطیس می‌تواند آهن و فقط چند ماده دیگر را جذب کند. در صورتی که کهربا و اجسامی که خاصیت الکتریکی دارند می‌توانند ذرات کوچک و سبک اجسام گوناگون را جذب کنند. وی عقیده داشت که اجسام الکتریکی اثر دافعه ندارد. در سال 1646 سرتوماس برادن تجربه‌های خود را درباره اثر دافعه الکتریکی منتشر نمود و اظهار کرد که بین مواد الکتریکی نیز همانند مواد مغناطیسی نیروهای جاذبه و داففه وجود دارند.
سیر تحولی و رشد
در سال 1663 اتونون گریکه ماشینی ساخت که بوسیله آن بار الکتریکی زیادی تولید می‌شد. آنگاه دانشمندان دیگری چون استن گری ( 1670_ 1736) و شارل دون (1698-1739) تجربه‌های دقیقتری انجام دادند، به خود و نوع الکتریسیته پی بردند. برای ایجاد الکتریسیته ساکن‌تری که می‌توانستند جرقه‌ها و تکانهای ترسناک الکتریکی تولید کنند.
برای مثال یکی از استادان فیزیک دانشگاه لندن بارهای الکتریکی این گونه ماشینها را در یک بطری پر از مایع جمع کرد. مقدار الکتریسیته در بطری لیدن آن قدر زیاد بود که اگر شخصی بطری را در دست می‌گرفت و دست دیگر خود را به میله سر بطری می‌زد تکان شدیدی در بدن خود احساس می‌کرد.
در قرن هیجدهم میلادی بطری لیدن مورد توجه بنیامین فرانکلین (1756-1790) قرار گرفت، وی پس از آزمایشهای متعدد نتایج کار خود را در سال 1747 منتشر کرد. او معتقد بود که دو نوع الکتریسیته که قبل از وی کشف شده بود اساسا باهم تفاوتی ندارد، بلکه حتی جسمی در اثر مالش دارای الکتریسیته می‌شود. یکی از دو جسم دارای الکتریسیته اضافی یعنی بار مثبت و دیگر دارای الکتریسیته منفی می‌شود.

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : چهارشنبه 95/12/11
مقاله جوش پلاسما

* قسمتی از متن:
««جوشکاری با قوس پلاسما»»
واژه پلاسما به معنی گاز یونیزه شده می‌‌باشد. ولی به دلیل اینکه این گاز در این درجه حرارت و حالت از قانون گازها پیروی نمی‌کتد حالت چهارم وجود ماده به آن گفته می‌شود(جامد، مایع، گاز، پلاسما). چنانچه هوا یا گاز در قوس الکتریکی شرایط گزار به حالت پلاسما را بیابد قوس مربوط دارای انرژی حرارتی بسیار زیادی خواهد شد. در روش جوشکاری پلاسما با گازهای خنثی درجه حرارت به بالای 20000هزار درجه سانتیگراد میرسد و و انرژی قوس بسیار متمرکز تر و پایدار تر از روش جوشکاری با گاز محافظ و الکترود تنگستنی TIG است.
طرح کلی این روش شبیه جوش قوس تنگستن – گاز یا قوس فلز – گاز است با این تفاوت که در این نوع دستگاهای قوس الکتریکی اولیه در دهانه ورودی نازل گاز بی اثر به وجود می آید که در نتیجه آن گازهای بی اثر هنگام ورود به نازل بر اثر حرارت بالا یونیزه می شوند ومحیط پلاسمایی پدید می آورند این پلاسما به قوس الکتریکی بین تنگستن و فلزی که جوش داده می شود منتقل شده و به علت دارا بودن حرارت بسیار بالا سرعت و کیفیت جوشکاری به نحوه چشمگیری افزایش می یابد . به علت دستیابی به حرارتهای بسیار بالا که با این روش قابل دسترسی است از این تکنیک در برش فلزات نیز استفاده می شود.
درجوشکاری با قوس پلاسما‌ , قوسی تولید می شود که بسیار بلندتر , داغتر و قابل کنترل تر ازقوس ایجاد شده در جوشکاری تیگ است. هرگاه شدت جریان کم باشد ـ کمتر از 100آمپر ـ می توان جوشکاری موسوم به جوشکاری با قوس سوزنی انجام داد. از این قوس بلند و سوزن مانند برای اتصال قطعات بسیار نازک فلز , به ضخامت 02/0 تا mm3استفاده میکنند. درجوشکاری با قوس پلاسما از شدت جریانهای بیشتر هم می توان استفاده کرد. اگرچه با افزایش شدت جریان قوس پهنتر می شود ,می توان با استفاده از شدت جریان تا 400آمپر ورق های تا ضخامت mm25 رابا کیفیت مطلوب جوشکاری کرد. درجوشکاری با قوس پلاسما,نفوذ به دو روش انجام می شود: روش ذوبی و روش سوراخ کلیدی. در روش ذوبی از قوس پلاسما برای جوشکاری متعارف دستی و ماشینی , به روش ذوبی , استفاده می شود. مزیت عمده آن بر جوشکاری تیگ , کنترل بهتر متصدی روی فاصله مشعل تا قطعه کار و حذف احتمال آلودگی الکترود تنگستنی است. زیرا در این روش الکترود تنگستنی در داخل مشعل محافظت می شود. با استفاده از این روش می توان جوشهای لب به لب باریک و مرغوب , روی ورقهایی با ضخامت 3ملیمتر ایجاد کرد.
درروش سوراخ کلیدی قوس باریک و بلند ایجاد می شود که بطور کامل در قطعه نفوذ می کند و سوراخ کلیدی در وسط حوضچه جوش به وجود می آورد. اگر درز جوش لب به لب و کاملاً جفت سازی شده باشد, به فلز پر کننده نیاز نیست. با پیشروی مشعل, حوضچه مذاب در جلو قوس تشکیل می شود, در جلو قوس تشکیل میشود , دور قوس می پیچد و بالا می آید تا مهره جوش کوچکی در پشت آن تشکیل دهد. در هر بار عبور , خط جوش کاملی در هر دو سطح زیر و روی قطعه ایجاد می شود. نفوذ کامل در قطعه و حرکت فلز مذاب سبب جدا شدن ناخالصیها وگازها از خط جوش , پیش از انجماد آن می شود. در نتیجه می توان خط جوشی با بالاترین کیفیت ممکن ایجاد کرد. جوشکاری سوراخ کلیدی را می توان روی فلزهایی تا ضخامت 6میلیمترانجام داد.

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : چهارشنبه 95/12/11
مقاله تفسیر سوره روم-شوری-اعراف

* قسمتی از متن:
تفسیر آیه ی 41 سوره ی روم
کتاب تفسیر نمونه ی آیت الله مکارم شیرازی جلد 16

«ظهر الفساد فی البحر و البر بما کسبت ایدی الناس لیذیقهم بعض الذی عملوا لعلهم یرجعون»
فساد در خشکی و در دریا به خاطر کار هایی که مردم انجام داده اند آشکار شده ، خدا می خواهد نتیجه ی بعضی از اعمال آنها را به آنها بچشاند شاید (به سوی حق ) باز گردند.
سر چشمه ی فساد ،اعمال خود مردم است!
در آیات گذشته ، سخن از شرک در میان بود و میدانیم ریشه ی اصلی تمام مقاسد فراموش کردن اصل توحید و روی آوردن به شرک است ، لذا در آیات مورد بحث نخست سخن از ظهور فساد در زمین به خاطراعمال مردم به میان آورده ، می گوید : « فساد در خشکی و دریا به خاطر کار هائی که مردم انجام داده اند اشکار شده » (ظهر الفساد فی البحر و البر بما کسبت ایدی الناس)
« خدا می خواهد عکس العمل کارهای مردم را به آنها نشان دهد و نتیجه ی بعضی از اعمالی را که انجام داده اند به آنها به چشاند ، شاید بیدار شوند ، و به سوی حق باز گردند»!( لیذیقهم بعض الذی عملوا لعلهم یرجعون ) آیه ی فوق معنی وسیع و گسترده ای را پیرامون ارتباط « فساد » و« گناه » با یکدیگر بیان می کند که نه مخصوص سرزمین مکه و حجاز است ، و نه عصر و زمان پیامبر(ع ) بلکه به اصطلاح از قبیل قضیه ی حقیقه است که پیوند « محمول » و« موضوع» را بیان می کند ، به عبارت دیگر هر جا فسادی ظاهر شود باز تاب اعمال مردم است ، و در ضمن یک هدف تربیتی دارد، تا مردم طعم تلخ نتیجه ی اعمالشان را بچشند ، شاید به خود بیایند.
بعضی می گویند : این آیه ناظر به آن قحطی و خشکسالی می باشد که به خاطر نفرین پیامبر(ع) دامان مشرکان مکه را گرفت ، باران قطع شد ، بیابانها خشکید و خشکیده تر شد ، و حتی استفاده از صید دریا (دریا احمر ) برای آنها مشکل گشت.
به فرض که این سخن از نظر تاریخی صحیح باشد تنها بیان یک مصداق است و معنی آیه را در مساله ارتباط فساد و گناه هرگز محدود نمی کند ، نه محدود به آن زمان و مکان و نه محدود به خشکسالی و کمبود باران.
از آنچه در بالا گفتیم به خوبی روشن می شود بسیاری از تفسیر های محدود و موضعی که از بعضی از مفسران ذیل این آیه نقل شده به هیچ وجه قابل قبول نیست ، مثل اینکه مراد از فساد در خشکیها ، قتل هابیل به دست قابیل است ، و منظور از فساد در دریا غصب کشتی ها در عصر موسی و خضر است.
یا اینکه منظورازفساد در دریا و صحرا زمام داران فاسدی هستند که همه ی این مناطق را به فساد می کشند.
البته ممکن است یکی از مصداق های فساد این چنین افراد بده باشند که بر اثر دنیا پرستی و مجامله و تن در دادن مردم به ذلت ، بر سر آنها مسلط می شوند اما مسلماَ تمام مفهوم این آیه این نیست.
جمعی از مفسران نیز در معنی « فساد بحر» به گفتگو نشسته اند :
بعضی گفته اند : بحر به معنی شهر هائی است که در کنار دریا است ، و بعضی گفته اند بحر به معنی مناطق حاصلخیز و پر باغ و زراعت است.
ما دلیلی بر این گونه تکلفات نمی بینیم ، چرا که « بحر» معنی معروفی دارد که همان دریا است و فساد در آن ، ممکن است به صورت کمبود مواهب دریائی یا ناامنی و جنگهائی که در دریاها به وقوع می پیوست باشد.
در حدیثی از امام صادق (ع) می خوانیم : حیات دواب البحر با المطر فاذا کف المطر ظهر الفساد فی البحر و البر، و ذلک اذا کثرت الذنوب و المعاصی : « زندگی موجودات دریا به وسیله ی باران است هنگامی که باران نبارد هم خشکی ها به فساد کشیده می شود ، و هم دریا ، و این هنگامی است که گناهان فزونی گیرد » ! .البته آنچه در این روایت امده بیان یک مصداق روشن از فساد است ، و نیز آنچه در رابطه ی با نزول باران و حیات حیوانات دریایی در این حدیث ذکر شده مساله ای است که دقیقا به تجربه رسیده که هر وقت باران کمتر بببارد ماهی در دریا کم خواهد شد ، و حتی از بعضی از ساحل نشینان شنیدیم که می گفتند :« فایده ی باران برای دریا بیش از فایده ی آن برای صحرا است »!

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : چهارشنبه 95/12/11
<   <<   111   112   113   114   115   >>   >
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
 


بازدید امروز: 72
بازدید دیروز: 90
کل بازدیدها: 275317

 
بنر 120 * 240