پاورپوینت بررسی اجرای پیاده روها

*فهرست
پیاده رو
عملیات پیاده روسازی شامل دو قسمت میباشد :
زیر سازی
روسازی
لایه ی رو سازی پیاد ه روها نیز شامل دو لایه میباشد :
لایه ی اساس
لایه فرش کف
اجرای کفسازی بر روی پیاده روی فرعی
لایه ی رویی
انواع لایه ی اساس:
اساس شفته آهکی
اساس با مخلوط رودخانه ای
اساس با بلوکاژ
اساس آسفالتی
اساس بتنی
انواع لایه ی رویه:
رویه با خاک تثبیت شده
آسفالت
رویه ی بتنی
رویه ی موزاییکی
رویه ی آجری وسفالی
انواع طرح رویه با اجر
رویه ی سنگی



خرید فایل
پاورپوینت اجرای پیاده روهااجرای پیاده روهاپاورپوینت پیاده روهاعملیات پیاده روسازیپیاده روسازیرو سازی پیاد ه روهازیر سازی پیاد ه روهالایه ی اساسلایه فرش کفاجرای کفسازی بر روی پیاده رواجرای کفسازیکفسازیکفسازی پیاده رولایه ی رویی پیاده رورویه با خاک تثبیت شدهانواع لایه ی رویهلایه ی رویهبا خاک تثبیت شدهآسفالترویه ی بتنیرویه ی موزاییکیموزاییکرویه ی آجری وسفالیآجرسفالبتنانواع طرح رویه با اجررویه ی سنگیاساس بتنیاساس آسفالتیاساس با بلوکاژبلوگاژاساس شفته آهکیشفته آهکیآه




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/12/15
پاورپوینت بررسی دیوارهای حائل

*فهرست
دیوار حائل ((Retaining wall
انواع دیوار حائل
مواد رایج مورد استفاده در دیوارهای حائل:
دیوارهای ثقلی وزنی
جزئیات اجرایی
دیوارهای کرایب
جزئیات اجرایی
گابیون
جزئیات اجرایی
دیوارهای طره ای
جزئیات اجرایی
دیوارهای خاکی ثابت شده مکانیکی (MSE)
جزئیات اجرایی
دیوار تیر بست بتنی پیش ساخته
جزئیات اجرایی

دیوار حائل ((Retaining wall
سازه نگهبان یا دیوار حایل (به انگلیسی: (Retaining wall دیواری است که بتواند بصورت یک سازه نگه دارنده و تکیه گاهی برای پایداری سازه دیگر، و یا جلوگیری از ریزش، و مهار خاک‌های تپه‌ها یا دیگر عوارض طبیعی مشرف به جاده‌ها و یا ساحلی نزدیک به دریاها و دامنه‌های غیرطبیعی و به طور کلی هر جا که احتیاج به تکیه‌گاه جانبی باشد استفاده شود. وجود خاک محدود بین دو ارتفاع مختلف و نیز در جاهایی که چشم انداز نیاز شدیدی به شکل گیری دارد، و یا برای هدف ویژه‌ای مانند کشاورزی در دامنه کوه‌ها و تپه‌ها از دیوار و یا دیواره‌های حائل استفاده می‌شود.

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/12/15
پاورپوینت طراحی و احداث فضای سبز در مناطق خشک (با استفاده از حدا

*فهرست
چکیده
مقدمه
(Xeriscape) تعریف رویکرد خشک منظری
xeriscape-طراحی واحداث فضای سبز در مناطق خشک (با استفاده از حداقل آب)
منظر سازی خشک متشکل از 7 اصل کلی زیر است که همگی در راستای دستیابی به آبیاری بهینه در منظر تعیین شده اند
فواید زری اسکیپ
اسامی درختان و درختچه های مناسب برای کاربرد در رویکرد خشک منظری
نتیجه گیری
منبع

چکیده
امروزه یکی از بحرانی ترین مسائل پیش روی طراحان و برنامه ریزان توسعه فضـاهای سـبز در شـهرها، وضـعیت منـابع آب موجود می باشد .در سالهای اخیر کاهش نزو?ت جوی و بروز خشکسالی در اکثر مناطق کشور به چالش قابل تـوجهی تبدیل شده و از این رو بیش تر از گذشته، نگرش ایجاد الگوی کشت پایدار در فضاهای سـبز شـهری را مـورد توجـه دسـت اندرکاران امر قرار داده است .با توجه به کارکردهای مختلف فضـای سـبز در شـهرها از جملـه کارکردهـای زیبـایی شناسـی، اکولوژیکی، اجتماعی، تفرجی و ... ضروری است تا نسبت به افزایش سرانه فضای سبز پایدار، جهت رفاه حال شـهروندان در شهرهای مختلف کشور چاره ای اندیشیده شود .بنابراین در چنین شرایطی (Xeriscape) طراحی الگوهای خشک منظـری و استفاده از گونه های درختی و درختچه ای مقاوم به کم آبی و گرما می تواند در توسعه فضای سبز پایدار در شهرها مفید واقع گردد .این تحقیق با استفاده از روش اسنادی و کتابخانه ای سعی دارد تا با توجه به قرار گیری اکثـر وسـعت فـ?ت ایـران در مناطق بیابانی و کویری، به معرفی مفهوم خشک منظری و گونه های درختی و درختچه ای مناسب برای استفاده در فضای سبز شهری بپردازد .

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/12/15
پاورپوینت بررسی آسفالت

*فهرست
آسفالت ((asphalt
انواع مصالح سنگی آسفالت
لایه های آسفالت
انواع آسفالت
آسفالت گرم
آسفالت سرد
آسفالت حفاظتی
آسفالت متخلخل
آسفالت منقوش (تزئینی)
اسفالت رنگی ساده
جزئیات اجرایی


آسفالت
آسفالت بطور کلی مخلوطی است از مصالح سنگی با دانه بندی پیوسته و یک ماده چسباننده که معمولا قیر است. آسفالت با توجه به کاربرد آن به صورتهای گوناکون ساخته می شود. آشناترین نوع آسفالت همان آسفالت گرم یا بتن آسفالتی گرم است. مصالح سنگی معمولا بیش از 90 درصد مخلوط آسفالت را تشکیل می‌دهند. از اینرو مصالح سنگی تاثیر بسزایی در کیفیت آسفالت حاصله دارد.

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/12/15
پاورپوینت بررسی کاخ ها

کاخ
کاخ، کوشک، ارگ یا قصر به محل اقامت خانواده سلطنتی، رئیس دولت، مقامات عالی‌رُتبه و اشراف گفته می‌شود. گاهی به بناها، ساختمان‌ها و سازه‌های بزرگ دیگر نیز کاخ گفته می‌شود.

کاخ میسور (Mysore Palace)
میسور در هند معمولا به عنوان شهر کاخ ها توصیف می شود ، که دارای تعداد زیادی کاخ تاریخی می باشد که کاخ میسور معروف ترین آن هاست. این کاخ در سال 1897 پس از این که ....

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/12/15
پاور پوینت استاندارد حسابرسی 320(حسابرسی 2)
مطالعات هتل

روند تاریخی هتل در جهان
تاریخچه هتل در ایران معاصر
تقسیم فضاها
معرفی فضاها ( راه رو ها - اتاق ها - پذیرش - رستوران فروشگاه - سالن های چند منظوره - امکانات رفاهی و ورزشی - پارکینگ ...)

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/12/15
پاورپوینت بیمارستان میلاد

فهرست
بیمارستان روی نقشه تهران
ماکت بیمارستان
سایت پلان بیمارستان
عکس هوایی از بیمارستان
کاربری طبقات
پلان
درمانگاه ها
پلان بیمارستان (درمانگاه , جراحی و بستری)
پلان بیمارستان (تاسیسات , خدمات و اداری)
آمفی تئاتر
ورودی
2 پلان دیگراز بیمارستان
تصویر بیمارستان در شب و روز
تصویر بیمارستان از بالا

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/12/15
پاورپوینت رنزو پیانو

فهرست
رنزو پیانو
بیوگرافی
افتخارات
سبک
تی جا بایو
برج شارد لندن
مرکز طراحی مرسدس بنز
پایانه مسافربری دوانا
استادیوم فوتبال ایتالیا
فرودگاه بین المللی شهر اساکو
برج سیدنی ایتالیا
مرکز علم تکنولوزی هند
ولت اشتادهاوس المان
نورشکن های بتنی در مجموعه MENIL
جعبه قدیمی لاکویلا
اکادمی کالیفرنیا در امریکا

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/12/15
ترجمه مقاله مفاهیم قواعد جدید کفایت سرمایه برای مدیریت پورتفولیو

Abstract


Over the past several years, there has been an extensive discussion among practitioners and academics about whether and how a portfolio management approach could help banks to better manage risk capital and create shareholder value. In this article, the authors argue that there are four key drivers which require banks to move from a transactional to a more portfolio management like approach when managing credit assets. These are: structural changes in the credit markets, ine?ciencies of risk transfer in lending markets, ballooning debt levels in the US, and the proposed changes for capital adequacy. The authors see the latter not as a one-time change in capital adequacy rules, but more as a ®rst step towards full convergence between risk capital and regulatory capital for credit risk. These changes require banks to accelerate their e?orts to build ®rst class portfolio management skills and capabilities. Achieving best practice credit portfolio management is rewarded with attractive opportunities for shareholder value creation and enables bank to successfully compete going forward.

چکیده:

درطی چند سال گذشته یک بحث گسترده بین افراد متخصص و دانشگاهیان راجع به اینکه آیا یک روش مدیریت پورتفولیو می تواند با بانکها در مدیریت بهتر ریسک سرمایه کمک کند و اینکه چگونه روش مدیریت پورتفولیو برای سهام داران ارزش ایجاد می کند، وجود داشته است . در این مقاله ، نویسندگان می گویند که چهار محرک وجود دارد که بانکها را ملزم می کنند که به هنگام مدیریت دارائی های اعتباری از حالت معاملاتی به یک روش که بیشتر شبیه به مدیریت پورتفولیو است حرکت کنند. این چهار محرک عبارتند از : تغییرات ساختاری در بازارهای اعتباری ، ناکارآمدی انتقال ریسک به بازارهای وام دهی ، افزایش سطح بدهی در ایالات متحده و تغییرات پیشنهاد شده برای کفایت سرمایه . نویسندگان در ادامه هیچ تغییر همزمانی در قواعد مربوط به کفایت سرمایه مشاهده نکردند به عنوان اولین قدم آنها به سمت همگرایی بین ریسک سرمایه و ترتیب سرمایه برای ریسک سرمایه حرکت کرده اند این تغییرات مستلزم آن است که بانکها به تلاشهای خود برای ایجاد اولین کلاس از مهارتها و توانمندیهای مدیریت پورتفولیو شتاب دهند ، به کسب بهترین روش مدیریت پورتفولیوی اعتباری از طریق فرصتهای جذاب برای ایجاد ارزش سهامداران و قادر شدن بانکها در رقابت موفقیت آمیز ، پاداش داده می شود.

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/12/15
<   <<   31   32   33   34   35   >>   >
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
 


بازدید امروز: 94
بازدید دیروز: 145
کل بازدیدها: 272621

 
بنر 120 * 240