مقاله بررسی الیاف آکریلیک

مقاله الیاف آکریلیک در30صفحه قابل ویرایش
فهرست:
رشته ساز Spinneret
Wet Spinning
Dry Spinning
Melt spinning
Gel Spinning
تولید و بررسی خواص اکریلیک جاذب الرطوبه
الیاف شبه اکریلیک دارای خواص زیر هستند
کاربرد عمده الیاف اکریلیک :
تحلیلی کوتاه بر بازار اکریلیک
الیاف بشر ساخته
آشنایی با روش های ریسندگی و تولید الیاف بشر ساخته
الیاف بازیافتی
الیاف بازیافتی سلولزی آکریلیک
خواص فیزیکی الیاف ویسکوز
خواص شیمیایی الیاف ویسکوز
الیاف بازیافتی پروتئینی
الیاف بازیافتی معدنی
خواص فیزیکی نایلون
خواص شیمیایی نایلون
خواص فیزیکی پلی استر
الیاف اکریلیک ترریسی شده
منبع





الیاف اکریلیک الیافی هستند که بیش ار 85% وزن آن را واحدهای اکریلونیتریل (-CH2-CH[CN]-)x به صورت زنجیره پلیمری تشکیل داده اند.
اصول اساسی تولید الیاف اکریلیک
الیاف اکریلیک از اکریلونیتریل که یک ماده پتروشیمیایی است تشکیل شده است. معمولاً اکریلونیتریل با مقادیر کمی از سایر مواد شیمیایی، ترکیب می گردد تا قابلیت جذب رنگ الیاف تولیدی افزایش یابد. الیاف اکریلیک به دو روش خشک ریسی Dry spun و روش تر ریسیWet spun تولید می گردد.
اغلب الیاف سلو لزی و سنتیتیک به روش اکستروژن که عبارت است از خروج با فشار یک محلول غلیظ (با غلطتی مانند عسل) از سوراخهای کوچکی به نام رشته ساز یا Spinneret تولید می گردند که رشته های یکسره نیمه جامد پلیمری را ایجاد می کنند.
در مراحل اولیه پلیمر تشکیل دهنده الیاف به صورت جامد است که برای اکستروژن باید مایع گردد. این کار معمولا اگر پلیمر ترموپلاستیک سنتتیک ( که نرم بوده و با حرارت ذوب می شوند) باشد با ذوب کردن و اگر سلولوزیک غیر ترموپلاستیک باشد با حل کردن در یک حلال مناسب، انجام می پذیرد.اگر این مواد پلیمری قابلیت ذوب شدن و یا حل گشتن نداشته باشند باید به صورت شیمیایی آماده سازی شده تا فرم قابل حل شدن و یا مشتقات ترموپلاستیک آن بدست آید. با تکنولوژیهای جدید روشهای خاصی برای موادی که نه ذوب شده، نه حل می شوند و نه به صورت مشتقات مناسب در می آیند ابداع شده است. برای این مواد، مقدار کمی از مولکولهای مایع مخلوط شده و واکنش می دهند تا فرآیند اکستروژن بخوبی صورت گیرد.

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : شنبه 95/12/14
 


بازدید امروز: 318
بازدید دیروز: 226
کل بازدیدها: 273434

 
بنر 120 * 240