مقاله رسانه های دیداری- شنیداری و گفتاری در11صفحه قابل ویرایش
فهرست:
رسانه دیداری و شنیداری
خردمندان و رسانه شنیداری
جایگاه رسانه رادیو امروز به نظر شما کجاست؟
چگونه میتوان به ارتقای جایگاه رادیو کمک کرد؟
تعامل با برنامهسازان رادیوهای جهان چه نتایجی میتواند در برداشته باشد؟
جایگاه رادیو درآینده کجاست؟ آیا نقش خود را از دست نخواهد داد؟
حس شما نسبت به رسانه رادیو چیست؟
شرکت های رسانه ای- گفتاری در مدیریت رسانه
منابع
رسانه دیداری و شنیداری
آگهی تبلیغاتی رسانههای دیداری، شنیداری و مکتوب هم تا این حد قدرتمند نیستند که بتواند از شهر بزرگ تهران تا روستاهای دور افتاده و چادرهای عشایری پیام خود را به طور یکسان و گسترده به مخاطب برسانند، حال آن که کتاب درسی از این قدرت برخوردار است.
نویسنده کتاب درسی و هنرمندی که تصویرش در این کتاب نقش میبندد، به مراتب در ذهن مخاطبان ماندگارتر است؛ آن که امروز خود برای کتاب درسی تصویر میسازد تا مخاطبانش پیام مکتوب را بهتر فرا بگیرند، دیروز در زمرهی پیامگیران همین نوشتهها و تصاویر بوده است.
کارشناسان، مولفان و تصویر سازان کتاب های کودک و نوجوان بر این باورند که برای انتقال صحیح پیام به کودک باید تصویرخوب را مکمل متن کرد. این امر تا جایی اهمیت دارد که می تواند خلاقیت کودک را شکوفا سازد و او را به مطالعه ترغیب کند .
«امیر نساجی» - تصویرگر کتاب های درسی- بر این باور است که بچه ها با مشاهده تصویر، بهترین مسیر را برای فهم انچه می آموزند، پیدا می کنند. با تصویر سازی کتاب در واقع خلاقیت را به کودک تزریق می کنیم و از آنجا که خلاقیت بحثی نسبی و شناور و رو به رشد و ترقی است و تاریخ مصرف ندارد، ضرورت و اهمیت تصویر سازی و توجه بیش از گذشته به آن به خوبی احساس می شود .