پاورپوینت بیوگرافی سیروس باور

پاورپوینت بسیار عالی و کامل از زندگینامه و آثار سیروس باور در 48 اسلاید قابل ویرایش شامل توضیحات و تصاویر بسیار مناسب و عالی


فهرست


زندگینامه

فعالیت‌ها و سمت‌ها

کارنامه حرفه‌ای

فعالیت‌های آموزشی

آثار تالیفی

مصاحبه با دکتر سیروس باور : بعد از مدرنیسم هیچ مکتب دیگری را قبول ندارم

مصاحبه ای دیگر با استاد

گزارش مهمانی کانون در رستوران تهران کلاس هتل ارم – 23 تیرماه 1393و هشتادمین سالروز تولد دکتر سیروس باور به همراه تصاویر

چند تصویر از دکتر سیروس باور و دانشجویان

زندگینامه

سیروس باور درسال 1313 در شهر شیراز به دنیا آمد.

باور، تحصیلات متوسطه خود را در دبیرستان البرز در سال 1332 به پایان برد و بلافاصله در رشته هنرهای زیبا وارد دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران شد.

او در سال 1338 در همین رشته لیسانس گرفت سپس به ایتالیا رفت و از دانشکده معماری فلورانس ایتالیا در مقطع دکترا سال فارغ التحصیل شد وی بعد از بازگشت به ایران و تدریس در دانشگاه‌های تهران و پذیرش چند طرح و مسئولیت‌های مختلف در سال 1358 به شهر برزیل سفر کرد و تا سال 1371 در آنجا اقامت گزید.

این معمار در 5 کنکور ملی برزیل شرکت و در سه کنکور تقدیر دریافت می‌کند و در یک اتفاق جالب به دعوت رئیس جمهور پورکنیافاسو به آنجا سفر می‌کند ودر مدت 20 روز طرحهای مسکن و شهر سازی را برای آنها پیاده می‌کند.

او در جاهای مختلف ایران و جهان طرحهای مختلفی طراحی و اجرا کرده است. سیروس باور یکی از آن انگشت‌شمار افرادی است که هم در پژوهش و هم در گسترش دانش معماری و شهرسازی معاصر ایران مجدد به جدیت کوشش کرده است.

بعد از انقلاب، زندگی شخصی و حرفه‌ای سیروس باور وارد مرحله دیگری می‌شود. سفر به خارج از کشور در سال 1358 و اقامت در کشور برزیل تا سال1371 صورت بندی کلی این مرحله جدید به حساب می‌آید.


طرح بنای یادبود برای بورکینافاسو، که ملهم از توتم‌هاست و به تصویب رئیس جمهور آن کشور می‌رسد، یادگار همان 20 روز سال 1366 است.

طرح و اجرای چند خانه مسکونی در شهر پیانو (ایتالیا)، طرح مرکز فرهنگی ـ اجتماعی اسلامی مسجد در شهر رسیف (برزیل)، طرح ساختمان حسابداری در شهر برزیلیا (برزیل) و طرح ساختمان تجاری در شهر سن پائولو نیز از جمله رویدادهای حرفه‌ای زندگی دکتر باور در همان سال‌های اقامت خارج از کشور به شمار می‌رود.

مهندس ارشد طرح‌های مخصوص اداره مهندسی شرکت ملی نفت ایران 48-1345 ـ مدیر گروه آموزش معماری دانشگاه تهران 52-1350 ـ مدیر گروه آموزش شهرسازی دانشگاه تهران 57-1356 ـ عضو هیأت علمی دانشکده هنرهای زیبا 58-1350 ـ عضو شورای داوری طرح‌های جامع در وزارت مسکن و شهرسازی 58-1350 ـ عضو هیأت مدیره نخستین سازمان نظام معماری تهران 1356 مهندس ارشد طرح های مخصوص اداره مهندسی شرکت ملی نفت ایران در فاصله بین سال‌های 1345 تا ،1348 عضو کمیته انتخابات و ترفیعات دانشکده هنرهای زیبا، عضو شورای اجرایی گروه معماری دانشکده هنرهای زیبا، عضو شورای اجرایی گروه شهرسازی، عضو شورای قضاوت طرح های دیپلم دانشکده هنرهای زیبا، عضو شورای قضاوت طرح های شهرسازی (طرح های جامع) در وزارت مسکن و شهرسازی، مسئول صدور کارت اشتغال به کار معماران در وزارت دادگستری از جمله سمت‌های این هنرمند معمار است.

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/6/14
بررسی تأثیر شیوه های تدریس مبتنی بر تکنیک های خلاقیت

فهرست:
مقدمه- بررسی تأثیر شیوه های تدریس مبتنی بر تکنیک های خلاقیت در آموزش دانش آموزان- چکیده- تاریخچه آموزش و یادگیری مبتنی بر خلاقیت- مفهوم خلاقیت- مفهوم یادگیری- سیر مراحل خلاقیت در افراد- راه های یادگیری مبتنی بر خلاقیت کلاسی- تکنیک های خلاقیت- ارتباط اجباری- گردش تخیلی- تفکر موازی- ضرورت تأکید بر پرورش خلاّقیت در مدارس- عوامل آموزشگاهی مؤثر در پرورش خلاّقیت- موانع ششگانه خلاقیت- مزایای تفکر صحیح - حس مالکیت- حس فردیت- انطباق کار با کلاس- انطباق کار با فرد- حس همدلی- عقل سلیم- تمرکز و توجه- تفکر در کلاس درس- چگونه می توان مهارت های تفکر دانش آموزان را پرورش داد؟- مصاحبه با سیناتهرانی- روش های نوین تدریس- روش های نوین تدریس- تعریف روش- تقسیم بندی روش تدریس- چهار ویژگی خاص در تعریف تدریس- تعریف تدریس - روش کنفـــــرانس ( گــــرد هم آیی )- روش شاگــــرد و استــــادی- روش چند حســـی ( مختلط )- روش حل مسئلــــه - روش پـــــروژه ای - شیــــــوه سخنــــــرانی - شیوه بازگویـــی - شیـــــوه پــــرسش و پاســـــخ- شیوه تمــــرینی- شیـــــوه بحثــــی- شیــــوه نمایشــــی- شیــــوه گـــــردش علمـــــی- استفاده از منابـــــع دیداری و شنیــــداری- الگــــوی کاوشگری به شیوه حقوقی- الگــــوی آموختن کنترل خود- الگــــــــوی ایفای نقش- روش کارگاهـــــــی- روش سخنــــرانی- سمینـــــار- کنفــــــــرانس- سمپـــــــوزیــــــوم- روش تدریس کارگاهـــــی - الگـــــوی دریافت مفهـــــوم- مــــراحل تدریس الگوی تفکر استقرایــــی - الگـــوی پیش سازمـــان دهنـــده- الگوی یادسپاری- الگوی رشد عقلی - الگوی کاوشگری علمی - الـگــــوی تدریس غیـــــر مستقیم- الگــــوی آگاهی یابی- الگـــــوی دیــــدار در کــــلاس درس- الگــــوی پــــژوهش گـــروهی ( تفحص گــــروهی )- الگــــوی آمــــوزش آزمایشگاهــــی - الگـــوی کاوشگـــــری علـــوم اجتماعـــــی - الگـــوی یادگیـــــــری در حد تسلط آمـــــــوزش مستقیـــم - الگـــوی آمــــوزش برای رشد مفهــــوم و مهـــارت - ادغام روش ها، بهترین الگوی آموزش- پرسش های معمولی و افزایش تمرکز دانش آموزان در کلاس هنگام تدریس معلم- تدریس خرد- تجهیزات لازم برای راه اندازی تدریس خرد- روش تدریس- انواع روش تدریس- جمع بندی و نتیجه گیری- منابع و مآخذ-

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/6/14
پاورپوینت بیوگرافی نیکلای مارکف

پاورپوینت بسیار عالی و کامل از زندگینامه و آثارنیکلای مارکف در 62 اسلاید قابل ویرایش شامل توضیحات و تصاویر با چیدمان مناسب


فهرست


معماری دوران معاصر ایران

زندگینامه

برخی از بناهای مشهور که توسط نیکولای ماکوف در تهران ساخته شده‌اند

• مدرسه البرز

• اداره پست و تلگراف تهران

• مدرسه ژاندارک

• دانشسرای عالی واقع در میدان بهارستان

• شهرداری تهران

• ساختمان سینگر

• عمارت مشیرالدوله

• کارخانه قند ورامین

• مدرسه جدید دارالفنون

• زندان قصر

• خانه پروفسور عدل

• دبیرستان انوشیروان دادگر

• مسجد امین‌الدوله

• کارخانه سیمان تهران

• سفارت ایتالیا

• کلیسای حضرت مریم

توضیحات و تصاویر برخی از این آثار

1- مدرسه البرز

2- دار المعلمین

3-مدرسه فلاحت

4- دانشسرای مقدماتی تهران

5-عمارت مشیرالدوله پیرنیا

6-اداره? پست و تلگراف تهران (1307)

7-ساختمان بلدیه طهران(1261)

8-مدرسه? ژاندارک (1265)

9-مدرسه جدید دارالفنون (1308)

10- زندان قصر(1307)

11-خانه? پروفسور عدل (1310)

12- ورزشگاه امجدیه سابق.شهید شیرودی فعلی(1313)

13- دبیرستان فیروز بهرام (1311)

14- کارخانه و شهرک‌ مسکونی کارخانه قند ورامین (1313)

15- دبیرستان انوشیروان دادگر (1315)

16- مسجد امین‌الدوله (1324)

17- کلیسای حضرت مریم (1317-1324)

18- ساختمانِ سینگر

19- همکاری در نوسازی سفارت ایتالیا

20-همکاری در ساخت موزه ایران باستان با طرح آندره گدار

21- همکاری در ساخت دانشگاه تهران

ویژگی مشترک معماری های مارکف

وقتی از معماری دوران معاصر ایران صحبت می‌شود،چند بنای شاخص‌ در تهران و اطراف آن به ذهن متبادر می‌شود.در همه این عمارت‌ها ویژگی‌های مشترکی وجود دارد و علاقه‌مند بدون تحقیق به این‌ نتیجه اولیه می‌رساند که در دو دهه اول رن معاصر شمسی، یک خرد جمعی در معماری ایران وجود داشته که نتییجه آن عمارت‌هایی باشکوه‌ مانند دبیرستان البرز،ساختمان پست،مدرسه دارالفنون،مسجد امین‌ الدوله،کلیسای ارتدوکس،کارخانه قند ورامین و ورزشگاه امجدیه‌ است.

علاقه‌مند بدون تحقیق از تنوع کاربردی و گوناگونی فضاهای‌ هر کدام از این فضاها استنتاج می‌کند که معماران اوایل قرن همگی از یک تفکر منطقی در طراحی و یک شیوه اجرایی تبعیت می‌کردند و نظام هماهنگ مهندسی حاصل این دوران است. اما به مدد مطالعات‌ و پژوهش مهندسان معمار، ویکتور دانیل، بیژن شافعی و سهراب‌ سروشیانی که گروه«معماری دوران تحول در ایران»را پی افکنده‌ اند،کتابی انتشار می‌یابد که به بسیاری از سؤالات ایجاد شده در اذهان کنجکاو دانشجویان معماری پاسخ می‌دهد و خط بطلانی بر افسانه‌سرایی علاقه‌مندان بدون تحقیق در حوزه معماری می‌کشد. کتاب«معماری نیکلای مارکف»به طور دقیق و واضح به ما می‌گوید خرد جمعی آن دوران نتیجه خرد فردی یک معمار است که توانسته‌ هویت روش انطباقی معماری ایران را در دوران تحول زنده نگه‌ دارد. مارکف با پیروی ار سبک شخصی خود و با توجه به مکتب‌ رایج آن عصر،یعنی آرت دکو و هماهنگ با اقلیم و فرهنگ ایرانی، ساختمان‌ها و عمارهایی طراحی و اجرا کرده که می‌توان به آنها حلقه وسط و محکم معماری قدیم و جدید ایران اطلاق کرد.

در این مقاله با استناد به مدارک و مطالب مندزرج در کتاب«معماری‌ نیکلای مارکف»،از مجموعه معماری دوران تحول در ایران،سعی‌ می‌شود همراه با معرفی این معمار برجسته به ویژگی‌های آثار او بپردازیم.


زندگینامه


نیکلای مارکف(1261-1336)از معماران پیشروی آغازقرن اخیر در ایران است.او در رشته معماری و سپس ادبیات فارسی از دانشگاه‌ سنت پترزبورگ فارغ التحصیل شد و به دلیل علاقه به ایران،پس‌ از پایان تحصیلات به‌عنوان افسر روسیه تزاری به این کشور آمد. مارکف پس از انقلاب کبیر روسیه در ایران ماند و این کشور را به‌ عنوان وطن دوم خود برگزید و به حرفه معماری بازگشت.مارکف‌ اولین دفتر کارش را در خیابان استانبول وسپس در خیابان‌های‌ فردوسی و ارباب جمشید دایر کرد و تا وقوع جنگ جهانی دوم فعالیت‌ پر ثمری داشت.در ورای زندگی‌نامه معین مارکف،یک سؤال اساسی جواب مشخصی‌ نمی‌یابد:چرا مارکف به ایران و هنر ایرانی تا بدین حد علاقه‌مند است؟
از اسناد خانوادگی او می‌توان نتیجه گرفت در شهر تفلیس و در خانواده‌ای اعیان و صاحب منصب به دنیا آمده و بعد از پایان‌ تحصیلات متوسطه به دانشگاه سلتنطی سنت پترزبورگ رفته است. ازاین‌رو می‌توان گفت جوانی مارکف در بخشی از جهان ایرانی، یعنی گرجستان سپری شده اما این دلیل کافی است تا پس از اتمام‌ تحصیل هنر و معماری به دانشکده خاورشناسی برود و زبان فارسی‌ فراگیرد؟و یا اینکه بعد از وقوع جنگ جهانی اول و تغییر حکومت‌ روسیه تزاری،کسوت قزاقی خود را ترک کند و در ایران بماند و معماری پیشه کند؟

در کتاب «معماری نیکلای مارکف» و در بخش زندگی‌نامه به‌ حوادثی که به نوعی باعث شد مارکف به ایران بیاید و ماندگار شود اشاره شده و از ماندگاری او در دوران رضاخانی سخنی به میان نیامده‌ است.اولین کار مهم مارکف در سن 24 سالگی، مدرسه البرز است‌ که در سال‌های 1303 و 1304 ساخته شده است.

و .....

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/6/14
پاورپوینت بیوگرافی محمد رضا حافظی طراح برج میلاد

پاورپوینت بسیار عالی و کامل از زندگینامه و آثار طراح برج میلاد محمدرضا حافظی در 35 اسلاید قابل ویرایش شامل توضیحات و تصاویر مناسب


فهرست


زندگینامه و تحصیلات

سمت ها

برخی از فعالیت‌های دانشگاهی و تحقیقاتی محمد رضا حافظی

برخی از فعالیت‌های اجرایی محمد رضا حافظی

· مدیریت امور طراحی و طراح معمار برج مخابراتی تلویزیونی میلاد تهران

· طراحی مرحله اول ساختمان مجتمع اداری تجاری ونک

· طراحی مرحله اول و دوم دانشکده مدیریت نیرو

برخی از اسامی فعالیت های حرفه ای با درج تاریخ و نام موسسه یا شرکت و نوع فعالیت پروژه و سمت اجرایی محمدرضا حافظی در این پروژه ها

برخی از اسامی فعالیت های دانشگاهی و تحقیقاتی با درج تاریخ و نام موسسه یا شرکت و نوع فعالیت و سمت اجرایی محمدرضا حافظی در این پروژه ها

برج میلاد تهران – توضیحات و تصاویر

•کارکردهای عمده برج

•مشخصات فنی برج

گفتگو با محمدرضا حافظی؛ رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور

طراح «برج ‌میلاد» در نشست کارگروه طراحی و معماری اولین کنفرانس بلندمرتبه‌سازی

تصاویری از برج میلاد


زندگینامه و تحصیلات

محمدرضا حافظی (متولد 1310 - در بروجرد)، معمار و رئیس انجمن خیرین مدرسه‌ساز ایران است. شهرت حافظی به دلیل طراحی و معماری برج میلاد در تهران است.

محمدرضا حافظی در سال 1310 در شهر بروجرد به دنیا آمد. پدرش مصطفی حافظی از پایه گذاران صنعت برق و نیز کارخانه آرد در شهر بروجرد بود. وی پس از گذراندن تحصیلات دوره دبیرستان، به دانشگاه دانشگاه شهید بهشتی وارد شد و در سال 1340 با مدرک کارشناسی ارشد در رشته معماری از این دانشگاه فارغ التحصیل شد . وی سپس به آلمان رفت و دکترای مدیریت از دانشگاههای این کشور دریافت کرد.

و .....

خرید فایل
پاورپوینت زندگینامه محمدرضا حافظیپاورپوینت آثار محمدرضا حافظیپاورپوینت محمدرضا حافظیپاورپوینت زندگینامه و آثار محمدرضا حافظیپاورپوینت بیوگرافی محمدرضا حافظیزندگینامه محمدرضا حافظیآثار محمدرضا حافظیمحمدرضا حافظیزندگینامه و آثار محمدرضا حافظیبیوگرافی محمدرضا حافظیپاورپوینت طراح برج میلادپاورپوینت طراحی برج میلادپاورپوینت برج میلادپاورپوینت بیوگرافی محمد رضا حافظی طراح برج میلادبیوگرافی محمد رضا حافظیبیوگرافی حافظیبیوگرافی طراح برج میلاد




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/6/14
پاورپوینت بیوگرافی اسکار نیمایر

فهرست

مشخصات کلی

زندگینامه

برازیلیا و نیمایر

سبک نیمایر

آثار

توضیحات و تصاویر برخی از آثار این معمار بزرگ

1- کاخ کاپانما در ریو دو ژانیرو

2-پارک ایبیراپوئرا در سائو پائولو

3- بنای سازمان ملل متحد در نیویورک

4- برازیلیا

5- مسجد دولتی پنانگ در مالزی

6- دانشگاه حیفا در اسرائیل

7- ساختمان کنگره ملی برزیل

8-کلیسای کتدرال

9- سالن کنفرانس سرپوشیده در جنوب ایتالیا

10-هنرهای مدرن نیتروی

جوایز

مرگ

تصاویری از برخی پروژه های این معمار بزرگ


•غرفه برزیل در نمایشگاه جهانی نیویورک، 1939 •پارک ایبیراپوئرا در سائو پائولو •نمایی از کاخ ریاست‌ جمهوری در روز و شب •مجتمع فرهنگی ریاست جمهوری •عکس هوایی موزه هنرهای مدرن نیتروی •ساختمان مقر حزب کمونیست (گنبد و ساختمان اصلی) •سالن کنفرانس •عکس هوایی از مجموعه •نمایی از بنای موزه هنری وولکانو، ساخت 1982، در بندر لوهاور، شمال فرانسه •پانتئون سفیدی که برای پاسداشت قهرمانان ملی کشور برزیل طراحی شده •اسکار نیمایر در بزرگداشت صدمین سالگرد تولدش

زندگینامه

نیمایر که نام کامل او اسکار ریبرو آلمئیدا سوارس بود، سال 1907 میلادی در شهر ریو دو ژانیرو برزیل زاده شد. در همان شهر در سال 1934 از مدرسه هنرهای زیبا درجه مهندسی معماری دریافت کرد. در سال 1945 عضو حزب کمونیست برزیل شد. عضویت در این حزب بارها برایش دردسر آفرین بود. در دوره کودتای نظامی برزیل به دفترش حمله کردند و ناچار از زندگی در اروپا شد.نیمایر در نیمه دهه 1940 از شاگردان لوکوربوزیه طراح و معمار بزرگ سوئیسی بود. نیمایر انسانی مبارز و متعهد بود و در سراسر عمر کمونیستی معتقد باقی‌ماند. او یک بار در مصاحبه ای گفت : "همه انسانهای خوبی که در زندگی دیدم، کمونیست بودند". نیمایر از دوستان صمیمی فیدل کاسترو رهبر کمونیست کوبا بود. فیدل کاسترو گفته بود «من و اسکار نیمایر آخرین کمونیست‌های کره زمین هستیم.» او در اوایل دهه 1980 به میهن خود برگشت و در دفتری در مرکز شهر ریودوژانیرو مشغول کار شد. معروف است که بالای میز کار او این جمله نقش بسته بود:"جهان را باید تغییر داد." نیمایر در فعالیت های اجتماعی و سیاسی برای یاری به محرومان تلاش می کرد. او گفته بود که همیشه در تلاش است که معماری را به خدمت مردم زحمتکش در آورد و به زندگی آنها اندکی نشاط و شادی وارد کند. یکی از کارهای مشترک او با لوکوربوزیه معمار سوئیسی، طراحی ساختمان ماندگار سازمان ملل متحد در نیویورک است که با این طرح شهرتی جهانی یافت. نیمایر به لطف عمر طولانی موفق شد بیش از 600 بنای معماری خلق کند. او تا آخرین روزهای عمر خلاق و نوجو بود. همه کارهای او از مهر و نشانی خاص بر خود دارند. او از شاگردان و مریدان لوکوربوزیه معمار نوگرای سوئیسی به شمار می رفت اما بسیاری او را به عنوان "پدر مدرنیسم در معماری" می شناسند.

برازیلیا و نیمایر

از اوایل دهه 1950 که دولت برزیل قصد داشت شهر برازیلیا را به عنوان پایتخت کشور معرفی کند، طراحی این پروژه بزرگ به نیمایر و دو تن از همکارانش سپرده شد. آنها در طول چهار سال روی زمین شهری افسانه ای آفریدند که تجسم حرکت و رنگ و نور بود و بسیاری آن را زیباترین شهر جهان می دانند. شهر به سان پرنده های در حال پرواز طراحی شده است. یونسکو تمام شهر برازیلیا را بخشی از میراث بشری دانسته است. برازیلیا بزرگ‌ترین طرح معماری او بود و نیمایر در آن بسیاری از اندیشه‌های نوی خود را بکار برد.نقشه های زیبای او برای ساختمان های اصلی این شهر همچون دو کاخ ریاست جمهوری پلاناتو و آلورادا و ساختمان های مجلس سنا و نمایندگان کنگره او را در سطح بین المللی به همگان شناساند.

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/6/14
پاورپوینت بیوگرافی استیون هال

فهرست

مشخصات کلی

زندگینامه

معماری استیون هال

1- تراشه های کانسپچوال ـ استیون هال و کنشِ معنا در گذر از ایده به پدیده

2- تراشه های کانسپچوال ـ استیون هال و معماری پدیدارشناسانه مدافع امر نو

3- تراشه های کانسپچوال ـ استیون هال و جایگاه هستی شناسی نور در پدیده ای به نام معماری

4- تراشه های کانسپچوال ـ چیستی معماری در فهم استیون هال

لیست برخی از آثار معمار

مختصری درباره برخی آثار هال به همراه چند تصویر از هر کدام

1-طرح جدید ورودی بندر تاریخی کپنهاگ -برج های متصل با پل عابرپیاده

2- مرکز فرهنگی و هنری کینگدائو

3- موزه هنر سیفانگ چین از استیون هال

4- موزه نانجینگ از استیون هال؛ الهام از نقاشی های چینی در تولید فضا

5- طرح توسعه ی پیشنهادی استیون هال برای مرکز جان اف کندی

6- مرکز ورزشی کمپبل

7-آسمان خراش افقی از استیون هال؛ تجسم سازه هایی بر آب های فرو نشسته

8- استیون هال و ترکیب فضای عمومی و خصوصی

9- انستیتو هنرهای معاصر از استیون هال

10- مرکز Knut Hamsun از استیون هال

11- خانه "برشی از خورشید" از استیون هال ؛ خلوت رویایی برای عبادت خورشید

12- طرح های پیشنهادی برای مرکز تجارت جهانی ـ استیون هال ؛برج شناور و خیابان عمودی

نشست پدیدارشناسی معماری همراه با رونمایی، نقد و بررسی ترجم? "پرسش‌های ادراک: پدیدارشناسی معماری”

بازدیدی از دفتر معماری استیون هال و تصاویر زیبا از داخل دفتر ؛ معماری متخلخل در فرم هایی ارگانیک

هنر گفت و گو – استیون هال و کیو اَند اِی

هنر گفت و گو ـ استیون هال و اینهَبیتت

تصاویری از پروژه های او

زندگینامه

استیون هال Steven Holl معمار برجسته? آمریکایی است. وی همکنون استاد دانشگاه کلمبیا در ایالات متحده آمریکا است.
متولد 1947 م در شهر واشنگتن ایالات متحده امریکا می باشد
ایشان در سال 1968 از دانشگاه واشنگتن فارغ التحصیل شد.استیون هال تحصیلات خود را در مقطع فوق لیسانس در رم ایتالیا کامل کرد(1970). ودر سال 1976عضو انجمن دانشکده معماری لندن شد . سپس در همان سال به نیویورک بازگشت و شغل مستقلش را تاسیس کرد.
در نیویورک شرکتی برای خود تاسیس کرد که به شکل حلوا ماهی می باشد .
از آن هم به طور ملی و هم برای ماوراء دریاها استفاده می شد در این شرکت انواع کارهای عمومی و خصوصی انجام گرفته می شد.
این شرکت از لحاظ بین المللی با جوایز متعددی شناخته شده بود.دراین جا نمایشگاه ها و موزه ها وانواع زیادی از پروژه های مختلف طراحی شد و بر کیفیت ومزیت شرکت افزود.
در فوریه سال 1980 در تالار دانشکده ییل یک نمایشگاه معماری بر پا کرد. و کارهای خود را به معرض دید عموم گذاشت.
از سال 1981 تا 1989 در دانشکده های معماری و شهرسازی به عنوان استادیار مشغول به کار بود .
پس از یک سری مطالعات شهری به طراحی کردن با مقیاس کوچک پی برد و کار خود را در زمینه طراحی با مقیاس کوچک آغاز کرد .
پیشتر در زمینه آپارتمان مشغول به طراحی شده بود . بعد ها طرح زدن برای پروژه های دیگر(موزه – نمایشگاه – دانشکده – پروژه های دولتی – و... ) را نیز آغاز کرد. که تحولی در زندگی وی محسوب می شود .
در 1986 جایزه ای برای پروژه مجموعه سالن نمایش در نیویورک دریافت کرد.

وی همکنون استاد دانشگاه کلمبیا در ایالات متحده آمریکا است.


خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/6/14
اهمیت مسیل های شهری

پاورپوینت اهمیت مسیل های شهری در 18 اسلاید قابل ویرایش

فهرست

چکیده
مقدمه
مسیل شهری چیست
نگاهی به سه مقوله احیا ، بهسازی و اصلاح در مسیل های شهری
خصوصیات فیزیکی مسیل های شهری
هیدرولوژی مسیل ها و نقش آن در بهسازی مسیل های شهری
کیفیت آب در مسیل ها و نقش آن در بهسازی مسیل های شهری
اکوسیستم مسیل ها و نقش آن در بهسازی مسیل های شهری
نقش قوانین در بهسازی مسیل های شهری
نقش و کارکرد اجتماع در بهسازی مسیل های شهری
نقش عوامل اقتصادی و مالی در بهسازی مسیل های شهری
نتیجه گیری
مراجع


امروزه با گسترش شهرها و رشد آهنگ شهر نشینی، همچنین افزایش مشکلات و معضلات ناشی از این فرایند و اهمیت یافتن مدیریت یکپارچه و توسعه متوازن، همه جانبه و پایدار شهر، بحث بهسازی زیر ساخت های موجود شهری بیش از پیش قوت یافته است.
در این راستا امر بهسازی مسیل ها به عنوان شریانی مهم و حیاتی با کاربری های متنوع برای مدیران و برنامه ریزان شهری اهمیتی دو چندان یافته است.
این مقاله بر آن است که ضمن بررسی فلسفه لزوم بهسازی مسیل های شهری، به بررسی عوامل تاثیرگذار در امر بازسازی مسیل ها با رویکرد مدیریت شهری و محوریت پاسداشت محیط زیست مسیل های شهری بپردازد.

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/6/14
<   <<   11      
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
 


بازدید امروز: 54
بازدید دیروز: 145
کل بازدیدها: 272581

 
بنر 120 * 240