پروژه سیستم اتوماسیون دبیرخانه اداره یکم ستاد مشترک ارتش به صورت
پروژه سیستم اتوماسیون دبیرخانه اداره یکم ستاد مشترک ارتش به صورت کامل همراه با برنامه ها و در 64 صفحه با فرمت ورد وقابل ویرایش
دسته بندی مهندسی کامپبوتر و فناوری اطلاعات
بازدید ها 0
فرمت فایل doc
حجم فایل 1993 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 64
پروژه سیستم اتوماسیون دبیرخانه اداره یکم ستاد مشترک ارتش به صورت کامل همراه با برنامه ها

فروشنده فایل

کد کاربری 7142
کاربر

پروژه سیستم اتوماسیون دبیرخانه اداره یکم ستاد مشترک ارتش به صورت کامل همراه با برنامه ها و در 64 صفحه با فرمت ورد وقابل ویرایش

 

فهرست مطالب :

 

مقدمه
چکیده
فصل اول (اهداف و تحلیل نیازهای سیستم)
اهداف سیستم
مزایای استفاده از سیستم
نیازهای عملیاتی
نیازهای غیر عملیاتی
فصل دوم(طراحی و معماری سیستم)
فرمهای استفاده شده
فصل سوم(معماری داده ها)
فصل چهارم (پیاده سازی سیستم )
امنیت سیستم
ذخیره اطلاعات
شماره زدن خودکار
نمودار
پشتیبانی اطلاعات
گزارش وضعیتی
جستجو
تاریخ شمسی

 

چکیده:

سیستم اتوماسیون دبیرخانه اداره یکم ستاد مشترک ارتش بمنظور استفاده بهینه از منابع و نیروهای انسانی و در راستای پیشرفت سیستم اداری و ایجاد ارتباط بسیار عالی و مناسب با ارباب رجوع و معاونتهای داخلی ایجاد شده است.

امکاناتی از قبیل انواع گزارش گیری و جستجوهای ترکیبی از امکانات مفید این سیستم در جهت تعیین و مشخص کردن وضعیت و چگونگی ثبت نامه های ثبتی (صادره و یا وارده) میباشد.

 

با توجه به گسترش روز افزون علم و دانش و نفوذ هرچه بیشتر دانش و تکنولوژی در عرصه های مختلف زندگی و در جهت کاهش هزینه ها و سرعت بخشیدن به انجام امور اداری امروزه بیشتر سازمانها و ارگانها در صدد مکانیزه کردن امور مختلف اداری می باشند.

در حقیقت طرح اتوماسیون و مکانیزه کردن طرحی در زاستای حذف عملیات کاغذی و سرعت بخشیدن به انجام امور و افزایش امنیت در دسترسی به اطلاعات میباشد، در این راستا و با توجه به امکانات موجود، انجام مجموعه فرآیندهای زیر به منظور طراحی و پیاده سازی نرم افزارمورد نظر ضروری میباشد:

امکان سنجی

در این فرآیند با توجه به مسائل و مشکلات موجود ، هزینه های مربوط به پیاده سازی طرح اتوماسیون و امکانات موجود در سازمان از نظر بودجه و تکنولوژی در مورد اجرا و یا عدم اجرای طرح اتوماسیون تصمیم گیری میشود.

تعریف و تحلیل نیازمندیها

در این فرآیند با در نظر گرفتن سیستم فعلی ، تجزیه و تحلیل مسائل و مشکلات مربوط به این سیستم و همچنین مجموعه ضوابط و قوانین حاکم بر این سیستم ، مجموعه اهداف ، محدودیتها و سرویس های مورد نیاز کاربران مشخص میگردد.

طراحی سیستم و نرم افزار

در این فرآیند با توجه به مجموعه نیازمندیهای مشخص شده ، یک معماری کلی از سیستم مورد نظر تهیه و نرم افزار مورد نظر بر اساس این معماری طراحی میگردد. در این معماری با توجه به سرویس های مورئ نیاز زیر سیستم های مورد نظر و رابطهای مورد نیاز بصورت مجموعه برنامه هایی مجزا تعیین و طراحی میگردد.

پیاده سازی سیستم

در این فرآیند سیستم مورد نظر بصورت مجموعه برنامه هایی مجزا در گرفته میشود ، در این فرآیند با توجه به معماری مورد نظر و با توجه زیر سیستم های مورد نیاز برنامه های مورد نظر پیاده سازی و سیستم نهایی از ترکیب این واحدهای مجزا حاصل میگردد.

مدیریت و نگهداری سیستم

دراین فرآیند سیستم مورد نظر بصورت عملی مورد استفاده قرار گرفته و مشکلات احتمالی سیستم که در طول مراحل قبل کشف نشده مورد بررسی و رفع میگردند ، همچنین در این مرحله پیاده سازی واحدهای مختلف سیستم بهبود یافته و سرویس های جدید در پاسخ به نیازهای جدید کاربران سیستم طراحی و پیاده سازی میگردد.

Borland Delphi 7

امروزه نوشتن برنامه کاربردی مبتنی بر ویندوز که دارای واسط گرافیکی کاربر میباشند بسیار معمول و رایج شده است ، بر این اساس وجود نرم افزار کارآمد که تولید برنامه های کاربردی مورد نظر را با سادگی و سرعت امکان میسازد یک نیاز و ضرورت میباشد.

با توجه به رشد و گسترش روزافزون دانش برنامه نویسی امروزه شی گرایی و قابلیت گسترش از مهمترین مشخصات یک زبان برنامه نویسی بسیار خوب میباشد که تولید برنامه های کاربردی خوب را امکان پذیر میسازد ، مفهوم شی گرایی بر این موضوع دلالت دارد که اساس و بنیان برنامه هایی که بر اساس شی گرایی نوشته میشود بر اشیاء و کلاسهایی استوار است که با اشیاء محیط بیرونی ، خصوصیات ، رفتارها و داده هایی که در حوزه مسئله مطرح میباشد مطابقت دارد.

زبان برنامه نویسی دلفی زبانی شی گرا میباشدکه از زبان برنامه نویسی Object Pascal مشتق شده است ، نرم افزار دلفی با ارائه یک محیط مجتمع و یکپارچه ، تولید سریع و آسان گسترش و اشکال زدایی برنامه های کاربردی تحت ویندوز را مبتنی بر وب ، برنامه های کاربردی مبتنی بر پایگاه داده و ... را امکان پذیر میسازد.

مهمترین دلایل بکار گیری Borland Delphi7 :

  1. وجود محیط مجتمع و یکپارچه جهت تولید

  2. سهولت سادگی در دسترسی به بانکهای اطلاعاتی

  3. پشتیبانی کامل از اتوماسیون OLE

  4. شی گرایی

  5. پردازش استثناء

  6. کاهش حجم کد نویسی

  7. وجود کامپایلر سریع

  8. وجود موتور گزارشگیری Rave

پروژه سیستم اتوماسیون دبیرخانه اداره یکم ستاد مشترک ارتش به صورت کامل همراه با برنامه ها به صورت کاملا اختصاصی از پایان نامه فوریو هم اکنون آماده خرید و دانلود میباشد ...امیدواریم مفید واقع شود

 





نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : دوشنبه 94/11/19
مقاله مفاهیم پایه فناوری اطلاعات عوامل موثر بر توسعه آن و مقایسه
مقاله مفاهیم پایه فناوری اطلاعات عوامل موثر بر توسعه آن و مقایسه آن با فناوری مولد در 52 صفحه و با فرمت ورد و قابل ویرایش
دسته بندی مهندسی کامپبوتر و فناوری اطلاعات
بازدید ها 0
فرمت فایل doc
حجم فایل 221 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 52
مقاله مفاهیم پایه فناوری اطلاعات عوامل موثر بر توسعه آن و مقایسه آن با فناوری مولد

فروشنده فایل

کد کاربری 7142
کاربر

مقاله مفاهیم پایه فناوری اطلاعات عوامل موثر بر توسعه آن و مقایسه آن با فناوری مولد در 52 صفحه و با فرمت ورد و قابل ویرایش

 

حلاصه مقاله

انجمن فنّاوری اطلاعات امریکا: زمینه‌های کاری درIT را در محدودة مطالعه، طراحی، توسعه، پیاده‌سازی، مدیریت وپشتیبانی ازسیستمهــــای مبتنی بر کامپیوتر تعریف می‌کند.

فناوری اطلاعات شامل دو مؤلفه است:
الف ـ فناوری ‏Technology
ب ـ اطلاعات Information
فناوری ( تکنولوژی) چیست ؟
فنّاوری عبارت است ازمجموعه‌ای ازفرایندهـــا، روشها، فنون، ابزار، تجهیزات، ماشین آلات و مهارتهایی که توسط آنها کالایی ساخته می شود یا خدمتی ارائه می گردد
• فنّاوری عبارت است ازکاربرد علوم درصنایع با استفاده از رویه‌ها ومطالعات منظم وجهت‌دار.
• علم با مطالعه طبیعت به بررسی رفتارهای طبیعی و فیزیکی می‌پردازد و بدنبال کشف پدیده‌هـــا است در حالیکه فنّاوری، با بکار گیری ایده‌هـــا و دستاوردهای علمی خدمات و کالای مورد نیاز بشر را ارائه می کند.
• فناوری عامل تبدیل منابع طبیعی، سرمایه و نیروی انسانی به کالا و خدمات است که عناصرمتشکله یا ارکان آن عبارت است از: سخت‌افزار، انسان افزار یا نیروی انسانی متخصص، فناوری متبلور در اسناد و مدارک یا اطلاعات، سازمانها یا نهاد افزار.“

اطلاعات چیست؟
تعاریف متعددی از اطلاعات وجود دارد (تعاریف مبتنی بر معنا (معنا شناختی) و تعاریف مبتنی بر کمیت)

 

فهرست مقاله

 

فناوری اطلاعات چیست؟ و شامل چه زمینه هایی می‌شود؟

زمینه های مرتبط با فناوری اطلاعات
فناوری اطلاعات زمینه هاورشته های متعددی را دربر می گیرد که برخی از آنها کاملا نو است از جمله:
• پایگاههای داده
• سیستم های مبتنی بر وب
• سیستم های عامل
• مدلسازی و شبیه سازی
• تجارت الکترونیکی
• پول الکترونیکی
• دورا عملیات
• روشهای خبره و هوشمند
• مهندسی اینترنت
• شناسایی الگو
• افزارهای چند رسانه ای
• واقعیت مجازی
• دولت الکترونیکی
• توسعه محیطهای مجازی
• دورا تولید(دورا ساخت)
• دورا ربات
• مدیریت دانش
• مدیریت الکترونیکی
• سازمانهای مجازی
• دورا پزشکی
• دورا جراحی
• انتقال حس
• دورا کنترل
• نشر الکترونیکی
• کلاسهای مجازی
• آزمایشگاه مجازی
• دانشگاه مجازی
• اقتصاد دیجیتالی
• محاسبات کوانتومی
• تفکر خلاق
• کتابخانه دیجیتال
• نظریه اطلاعات
• امنیت اطلاعات
• تمدن اطلاعاتی
• فرهنگ اطلاعات





نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : دوشنبه 94/11/19
مقاله بررسی دوران بلوغ و بحران ها
مقاله بلوغ تولدی دیگر در 38 صفحه word قابل ویرایش
دسته بندی روانشناسی
بازدید ها 0
فرمت فایل doc
حجم فایل 46 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 38
مقاله بررسی دوران بلوغ و بحران ها

فروشنده فایل

کد کاربری 5118
کاربر

مقاله بلوغ تولدی دیگر در 38 صفحه word قابل ویرایش

 

برخی معتقدند که دوره بلوغ بحرانی ترین مراحل زندگی به حساب می آید و دوران طوفان و تلاطم است. همه وجود نوجوان دستخوش جریانات سهمگین تحول و تغییر است. عده ای این بحران را وابسته به تغییرات جسمی، روحی و روانی نوجوان می دانند و عده ای اعتقاد دارند که عبور از مرحله بلوغ طبیعی است.

آنچه که موجب بحران می شود،‌عدم برقراری ارتباط صحیح و منطقی بزرگترها با نوجوان است. در شماره قبل به تعریف بلوغ و تغییرات جسمانی و فیزیولوژیکی در نوجوان به تأثیرات این تغییرات جسمانی در نوجوانان پرداختیم. در این شماره به یکی از واکنشهای روحی روانی بسیار شایع در نوجوان یعنی پرخاشگری و عصبانیت و نقش خانواده می پردازیم.

خانواده مهمترین و اصلی ترین نهاد تربیتی و نخستین آموزشگاه فرد محسوب می شود. پرداختن به مسائل دوره بلوغ بدون توجه به نقش حیاتی خانواده و تأثیر شکل تعاملات و ساختار خانواده ناقص و ناتمام تلقی می شود. یک خانواده سالم خانواده ای است که میان والدین و فرزندان، رابطه ای انسانی و سالم برقرار باشد.

وجود تنش، دعوا، عصبانیت و پرخاشگری در بین اعضاء خانواده نشانه ای است از آسیب در برقراری روابط سالم، شاید شما نیز با مواردی اینچنین برخورد داشته باشید.

مراجع: پسرم تا به حال هیچ مسئله و مشکلی نداشته، ولی نمی دانم چرا یک مرتبه عوض شده است؟

روانشناس: منظورتان چیست؟

مراجع: همیشه مؤدب و آرام بود. ولی مدتی است که بسیار عصبانی است و بیشتر اوقات بی حوصله است . مرتباً بهانه می گیرد و با خواهر کوچکتر از خودش همیشه جر و بحث دارد.

روانشناس: وقتی حالت عصبانیت و پرخاشگری دارد، شما چه می کنید؟

مراجع: دیگر خسته شده ام، چاره دیگری ندارم، گاهی او را تنبیه می کنم و سرش فریاد

می کشم و ...

روانشناس: آیا از تنبیه ها و فریاد کشیدن ها، نتیجه مثبت هم گرفته اید؟

مراجع: خیر، تازه آن وقت عصبانی تر و لجبازتر می شود.





نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : دوشنبه 94/11/19
پایان نامه بررسی آموزش مهارتهای مدیریت بر استرس و نحوه مقابله با
پایان نامه بررسی آموزش مهارتهای مدیریت بر استرس و نحوه مقابله با استرس در دانش آموزان نوجوان در266 صفحه word قابل ویرایش
دسته بندی روانشناسی
بازدید ها 0
فرمت فایل doc
حجم فایل 162 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 266
پایان نامه بررسی آموزش مهارتهای مدیریت بر استرس و نحوه مقابله با استرس در دانش آموزان نوجوان

فروشنده فایل

کد کاربری 5118
کاربر

پایان نامه بررسی آموزش مهارتهای مدیریت بر استرس و نحوه مقابله با استرس در دانش آموزان نوجوان در266 صفحه word قابل ویرایش

 

استرس های نوجوانی گستره ای از وقایع روزمره‌ای همچون، انجام ندادن تکالیف مدرسه، نداشتن آمادگی کافی برای امتحان، گم کردن وسایل و اختلاف با دوست همکلاسی تا وقایع عمده ای همچون طلاق والدین، اعتیاد یکی از والدین، بیماری یا مرگ یکی از اعضای خانواده را دارد. به اعتقاد هولمز[1] و راهه[2] (1967) هر حادثه ای که نیاز به سازگاری قابل ملاحظه ای در زندگی فرد داشته باشد ممکن است استرس زا باشد. آنچه که این موضوع را با اهمیت تر جلوه می‌کند، شیوه کنار آمدن با این استرس زا هاست. برخی افراد به هنگام وقوع مشکل تمام نیرو و اندیشه خود را در جهت حل مشکل بسیج می‌نمایند وبرخی بر عکس به عوارض و پیامدهای مشکل می پردازند به گونه ای که تنها سعی می‌کنند از پیامدهای هیجانی آن بکاهند، در حالیکه مشکل همچنان به قوت خود حل نشده باقی است. درهر صورت، استرس بر این دو دسته افراد آثار متفاوتی برجای می‌گذارد.

 

فهرست مطالب :

 

فصل اول

مقدمه

1-2- ضرورت و اهمیت تحقیق

تعریف اصطلاحات

فصل دوم

2-1- استرس یا فشارروانی

2-4- ارزیابی های شناختی

2-5- استرس زاهای بالقوه

2-7- تعریف کنار آمدن

2-10- سلامت روان و ابعاد آن

2-11- آموزش مهارتهای مدیریت بر استرس


2-12- مروری بر پژوهشهای پیشین

الف- آموزش مهارتهای مدیریت براسترس:

فصل سوم

3-2- نمونه پژوهش نمره گذاری آزمون

– R90-SCL 3-4-3- پرسشنامه اسنادی در کودکان ونوجوانان

3-5- روش اجرای پژوهش

3-7- روشهای آماری در تحلیل داده ها فصل چهارم

4-1- داده های توصیفی پژوهش
4-2- آزمون فرضیه های پژوهش فصل پنجم

5-1- خلاصه و نتیجه گیری
5-2- بحث و جمع بندی (بحث دریافته ها)

5-4- پیشنهادات
فهرست منابع فارسی فرم خودکنترلی هیجانی ( منطقی)
ناخشنوی و افسردگی
مقابله با نگرانی واضطراب
مروری بر دوره شیوه های کنار آمدن با استرس
آموزش تنفس و انبساط





نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : دوشنبه 94/11/19
پایان نامه بررسی کودک آزاری
پایان نامه بررسی کودک آزاری در 90 صفحه word قابل ویرایش
دسته بندی جامعه شناسی
بازدید ها 0
فرمت فایل doc
حجم فایل 2881 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 90
پایان نامه بررسی کودک آزاری

فروشنده فایل

کد کاربری 5118
کاربر

پایان نامه بررسی کودک آزاری در 90 صفحه word قابل ویرایش

 

مقدمه

تقریبا از حدود 50 سال پیش علاقه به حفاظت و حمایت از کودکان افزایش یافت . گروهی از صاحب نظران هر نوع رفتار خشونت آمیز بزرگسالان علیه کودکان و نوجوانان( از ضربه های خفیف گرفته تا حملات آسیب زای شدید )را نوعی کودک آزاری می شناختند . بر این مبنا رفتار خشن، عملی بود که از روی قصد و به طور عمدی انجام می گیرد و در شخص دیگر، درد یا صدمه جسمی ایجاد می کند . اما برخی معتقد بودند اعمال خشونت آمیز به دو دسته ی طبیعی و غیر طبیعی تقسیم می شود و چنان چه والدین یا مراقبان، به قصد کنترل یا هدایت رفتار کودک از اقدامات خشونت آمیز استفاده کنند، این رفتار, طبیعی بوده و کودک آزاری محسوب نمی شود .

در تقابل این دو دیدگاه، در نهایت قانون پا در میان نهاد و اعلامیه حقوق کودک به سال 1959 به تصویب مجمع عمومی سازمان ملل متحد رسید که نماینده ایران نیز به آن رای مثبت داد . هم چنین در سال 1372، جمهوری اسلامی ایران به عضویت پیمان نامه ی حقوق کودک، مصوب سازمان ملل متحد، در آمد و به این ترتیب، راه برای تصویب قوانین مربوط به پیشگیری از کودک آزاری در ایران هموار شده است .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کودک آزاری

درباره کودک آزاری تعاریف متعددی شده است. این تنوع و تعاریف متضاد سبب شده تا مقایسه میزان بدرفتاری در بین کشورهای مختلف غیرممکن گردد. به همین منظور سازمان بهداشت جهانی درصدد است تا در این زمینه تعریفی که حاصل وفاق جمعی است، ارائه دهد.

چرا کودکان مورد آزار قرار میگیرند ؟

1- نا آگاهی والدین : گاهی والدین یا افراد دیگر که به کودکان آزار می رسانند ، نمی دانند که رفتار آنها کودک آزاری است . و این گونه رفتار ها را عادی و معمولی می انگارند .

2- مشکلات اقتصادی : فقر باعث کیشود که کودکان از دسترسی به نیازهای اساسی خود مانند آموزش ، بهداشت ، تغذیه و... محروم شوند و یا والدین به علت فشارهای مالی با رفتارهایی مانند پرخاشگری ، خشونت ، بی توجهی و... کودکان را مورد آزار قرار دهند .

3- اعتیاد : به علت خصوصیاتی که در افراد معتاد ایجاد میگردد مانند پرخاشگری ، بی مسئولیتی ، کاهش عواطف و .... سبب میشود که کودکان مورد آزار به ویژه از نوع سوء استفاده قرار گیرند .

4- بیماری های روانی : در صورتی که والدین به بیماریهای روانی مبتلا باشند ، با رفتارهایی مانند تند خویی ، خشونت ، ناسازگاری ، بی توجهی و... سبب آزار کودکان میشوند

5- مشکلات خانوادگی : مشاجرات شدید و طولانی والدین ، جمعیت زیاد خانواده ،شیوه های تربیتی نامناسب ، در برخی موارد وجود ناپدری و نا مادری و... سبب میشود که کودکان مورد آزار قرار بگیرند .

6- مشکلات کودکان : کودکانی که مشکلات نسبتا شدید و پایدار دارند بیشتر از سایر کودکان مورد آزار قرار میگیرند . مانند کودکانی که دچار بیماریهای جسمی مزمن و طولانی مدت یا مشکلات رفتاری از قبیل پرخاشگری ، بی قراری ، بیش فعالی ، اظطراب ، شب ادراری و... هستند به علت مشکلاتی که برای بزرگسالان ایجاد میکنند و نیز به سبب نا آگاهی والدین ، اغلب مورد آزار جسمی و روانی قرار میگیرند .

7- مشکلات مدرسه : مشکلاتی که در مدرسه برای دانش آموزان ایجاد میشود مانند انتظار بیش از حد ، ندیدن تفاوتها ، ایجاد اظطراب ، ترس و رقابتهای شدید ، تبعیض ، تنبیه بدنی ، تحقیر و توهین و... سبب آزارهای جسمی و روانی کودکان میشوند.

چگونه میتوانیم کودک آزاری را کاهش دهیم ؟

1- کودکان را بهتر و بیشتر بشناسیم :شناخت کودکان و نیازهای آنها سبب میشود که رفتار بهتری نسبت به آنها داشته باشیم .برای این کار میتوانیم از روشهای مختلف مانند خواندن کتابهای مناسب ، شرکت در کلاسهای آموزشی ، مشورت کردن با افراد آگاه در این زمینه و... استفاده کنیم .

2- علت کودک آزاری را بشناسیم: کودک آزاری مانند هر رفتار دیگری علتی دارد . سعی کننیم علت آنرا پیدا کنیم و با بر طرف کردن آن ، کودک آزاری را کاهش دهیم.

گاهی ممکن است برخی مشکلات را نتوانیم از بین ببریم ، در آن صورت پذیرفتن آن بهتر از آزار دادن کودک است .

3- از دیگران کمک بگیریم : کمک گرفتن و مشورت کردن نشانه هوشیاری و آگاهی است ، نه ناتوانی . برای کاهش مشکلات خود می توانیم از مراکز مشاوره حضوری ، تلفنی ، سازمانهای غیر دولتی ، افراد آگاه و... کمک بگیریم .

4- آرامش خود را حفظ کنیم : زندگی همیشه با مشکلات همراه است ، سعی کنیم خشم خود را کنترل کرده و برای مشکلات چاره جویی نماییم .بسیاری از کودک آزاری ها در شرایطی انجام میگیرد که والدین قادر به کنترل خشم خود نیستند ، کنترل خشم ، آموختنی است و میتوانیم با تمرین بر خشم خود غلبه نماییم.

کودک آزاری چه زیانهایی برای کودک بهمراه دارد؟

کودکی دوران رشد و شکل گیری شخصیت انسان است . انواع کودک آزادی در این سالهای حساس و مهم ، به رشد و سلامت کودک آسیب جدی میرساند . کودکان آزار دیده در همه جنبه های رشد مانند رشد جسمی ، ذهنی ، روانی و اجتماعی با مشکلات و نارسای های فراوانی روبرو خواهند شد . بررسی های انجام شده نشان میدهد بسیاری از انسانهایی که در دوران کودکی قربانی آزار و بد رفتاری بوده اند در بزرگسالی خود به آزار کودکان پرداخته اند و این یکی از بزرگترین زیانهای کودک آزاری است که سبب تداوم آن میگردد .





نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : دوشنبه 94/11/19
پاورپوینت مفاهیم و ملاحظات پیاده سازی ERP
نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : دوشنبه 94/11/19
مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت دانش (فصل دوم پایان نامه)
دانلود مبانی نظری مدیریت دانش (فصل دوم پایان نامه) در قالب فایل word در حجم 8 صفحه بطور کاملاً ویراش شده و آماده ارائه به همراه منابع استفاده شده و
دسته بندی مدیریت
بازدید ها 0
فرمت فایل doc
حجم فایل 598 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 8
مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت دانش (فصل دوم پایان نامه)

فروشنده فایل

کد کاربری 1045
کاربر

دانلود مبانی نظری مدیریت دانش (فصل دوم پایان نامه) در قالب فایل word در حجم 8 صفحه بطور کاملاً ویراش شده و آماده ارائه به همراه منابع استفاده شده و ...

 

----------------------------------------------------------------

 

بخشی از متن :

 

تاریخچه مدیریت دانش:

مدیریت دانش مفهوم تازه‌ای نیست و ریشه آن به3000 سال قبل از میلادی باز می‌گردد (سبحانی نژاد، همکاران، 1385). اصطلاح مدیریت دانش در اوائل دهه 1990میلادی و با توسعه نظریه مهندسی مجدد فرآیند­ها اولین گام­ها برای ایجاد ساز و کارهای احصا، ذخیره‌سازی و استفاده از دانش در سازمان­ها شروع شد و سپس مجموعه این فعالیت­ها عنوان مدیریت دانش را به خود گرفت (اخوان، همکار 1390). همانطوری‌که اشاره شد مدیریت دانش بصورت نوین از دهه 90 میلادی از آن زمان تاکنون یکی از مباحث قابل توجه نویسندگان همچو پیتر دراکر (1964) که اولین بار اصطلاح "کارکنانی دانشی" را ابداع کرد و پیتر سنگه در سال (1990) اصطلاح سازمان یادگیرنده را مطرح کرد؛ سازمانی که از تجارب گذشته ذخیره شده در سیستم‌های حافظه سازمانی یاد می‌گیرد. لئونارد بارتون (1950) مورد چاپارال استیل را به عنوان یک داستان موفقیت مدیریت دانش مستند کرد. مطالعه نوناکا و تاکچی (1950) نشان داد که چگونه دانش در سازمان‌ها خلق، استفاده و تسهیم می‌شود و چگونه چنین دانشی به توزیع نوآوری کمک می‌کند (احمدی، همکار، 1391) اما بصورت تخصصی تر اصطلاح مدیریت دانش در سال (1989) بطور رسمی در فرهنگ واژه‌گان ثبت شد (سبحانی نژاد، همکاران، 1385).

تعاریف مدیریت دانش:

تعریف زیادی برای مدیریت دانش وجود دارد که می‌کوشند چیستی و چگونگی انجام آن را توصیف نماید، اما واقعیت این است که هیچ کجا در ادبیات مدیریت دانش تعریف واحدی برای این مفهوم وجود ندارد و می‌توان گفت هر پژوهشگر کوشیده است با توجه به حوزه آکادمیک خاص خود این مفهوم را تعریف نماید.

در این پژوهش تعریف‌های که به هدف پژوهش نزدیک است انتخاب شده‌اند

به نظر بات (2000) مدیریت دانش، فرآیند تسهیل فعالیت‌های مرتبط با دانش نظیر خلق، کسب، تغییر شکل و استفاده از آن است (به نقل از فاتح، سبحانی، محمدی،16:1390).

والس زاک (2005)، مدیریت دانش را فرآیندی می‌داند که به تسهیل، جذب، انتشار، ایجاد و کاربرد دانش به منظور تصمیم­گیری می‌پردازد (به نقل از اعتباریان، 168:1390).

 

فهرست مطالب:

دانش و انواع آن

تاریخچه مدیریت دانش

تعاریف مدیریت دانش

مدل‌های مدیریت دانش

مدل نیومن و کنراد، (1999)

مدل چند عاملی توسعه نظام‌های مدیریت دانش

مدل چهار حلقه‌ای مدیریت دانش

مزایا و نتایج به کارگیری مدیریت دانش و حافظه سازمانی

موانع و چالش‌های پیاده سازی مدیریت دانش در سازمان

منابع

----------------------------------------------------------------

 

بخشی از منابع :

 

- احمدی، سید علی اکبر؛ صالحی، علی، 1391، مدیریت دانش. دانشگاه پیام نور.

- مشاهی، سارا، 1390، استراتژی مدریت دانش در سازمانهای ساخت و ساز با رویکرد منابع انسانی، پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته مدیریت آموزشی، دانشگاه شهید بهشتی تهران.

- سبحانی‌نژاد، مهدی؛ شهائی، بهنام؛ یوزباشی، علیرضا، 1385، سازمان یادگیرنده (مبانی نظری الگوی تحقق و سنجش).تهران: یسطرون

- اخوان، پیمان؛ باقری، روح اله، 1390، مدیریت دانش ازایده تا عمل. تهران: آتی نگر.

- اعتباریان، اکبر، 1390، نظریه های مدیریت و سازمان در عمل با رویکرد سازمانی‌ها و نهادهای فرهنگی. اصفهان: دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان.

- فاتح، اصغر؛ سبحانی، محمد صادق؛ محمدی، داریوش، 1390، مدیریت دانش رویکردی جامع. تهران: برآیند پویش

- حسنی‌راد، امین، 1393، ارزیابی رابطه میان مدیریت دانش و اثربخشی سازمانی در مراکز بهداشت. تعالی/ نشریه تخصصی مدیریت، سال سوم, شماره (27،26), صص 32- 26.

- قاسمی، حمید، 1392، مبانی مدیریت دانش سازمانی و کارکنان دانشگر، بیمه سلامت، سال هفدهم, شماره 52, صص 52-46.

- مختارنیا، محمد، 1388، طراحی الگوی سازماندهی مدیریت دانش در نظام ترویج کشاورزی ایران، رساله دکتری در رشته ترویج و آموزش کشاورزی، دانشگاه تهران .

- Davenport, T; Prusak, L. 2000. Working Knowledge: How organizations manage what they know. Boston: Harvard Business school Press.

 





نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : دوشنبه 94/11/19
تحقیق بررسی واکنشهای پسیکوفیزیولوژیکال و اختلالات شبه جسمی و خوا
مقاله واکنشهای پسیکوفیزیولوژیکال و اختلالات شبه جسمی و خواب در45صفحه word قابل ویرایش
دسته بندی روانشناسی
بازدید ها 0
فرمت فایل doc
حجم فایل 30 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 45
تحقیق بررسی واکنشهای پسیکوفیزیولوژیکال و اختلالات شبه جسمی و خواب

فروشنده فایل

کد کاربری 41
کاربر

تحقیق بررسی واکنشهای پسیکوفیزیولوژیکال و اختلالات شبه جسمی و خواب

 

اهداف یادگیری

 

دانشجو باید پس از مطالعه این بخش بتواند:

· تسلسل واکنشهای تطابقی و ناهنجار تطابقی پسیکوفیزیولوژیکال را توصیف کند.

· رفتارهای همراه با واکنش های پسیکوفیزیولوژیکال را شناسایی کند.

· فاکتورهای مستعد کننده و استرسورهای محرک وابسته به واکنش های پسیکوفیزیولوژیکال را تجزیه کند.

· منابع و مکانیسم های Coping وابسته به واکنش های پسیکوفیزیولوژیکال را توصیف کند.

· تشخیص های پرستاری برای بیماران وابسته به واکنشهای پسیکوفیزیولوژیکال را فرموله کند.

· ارتباط بین تشخیص های پرستاری و طبی وابسته به واکنش های پسیکوفیزیولوژیکال را بررسی نماید.

· نتایج مورد انتظار و اهداف کوتاه مدت پرستاری را برای بیماران وابسته به واکنش ها پسیکوفیزیولوژیکال شناسایی کند.

· طرح آموزش یک بیمار را برای افزایش تطابق واکنش های پسیکوفیزیولوژیکال تبیین کند.

· مداخلات پرستاری را برای بیماران وابسته به واکنش های پسیکوفیزیولوژیکال تجزیه کند.

· مراقبت پرستاری را برای بیماران وابسته به واکنش‌های پسیکوفیزیولوژیکال ارزیابی کند.

 

در طول تاریخ فلاسفه و دانشمندان در خصوص ارتباط بین جسم و روان بحث‌های فراوان داشته اند. اخیراً موضوع اثرگذاری متقابل جسم و روان بر یکدیگر مورد توجه دوباره واقع شده است. بیشترین توجه در مورد نقش سیستم های اندوکرین و ایمنی در بروز اختلالات پسیکوفیزیولوژیک می باشد. برخی معتقدند که هر بیماری یک جزء پسیکوفیزیولوژیکال دارد. یعنی هر اختلال جسمی یک جزء پسیکولوژیکال و هر اختلال روانی یک جزء فیزیکال به همراه دارد.

تسلسل واکنشهای پسیکوفیزیولوژیکال

در سال 1929 والترکانون تحقیق ارزشمندش را بعنوان تغییرات بدن در زمان درد، گرسنگی، ترس و خشم به چاپ رسانید. او واکنش «جنگ یا فرار» را توصیف کرد. بدنبال پژوهش کانون، سایر متخصصین نیز شروع به مطالعه واکنشهای فیزیکی به استرسورهای فیزیولوژیکال کردند. برای مثال در سال 1951 ولف و کارنجیوس تحقیقات خود را مبنی بر ارتباط بین استرس و افزایش فشار خون گزارش نمودند. آنها متوجه شدند که افزایش هیجانات منتج به افزایش فشار خون خواهد شد. هانی سلیه تئوری استرس را در سال 1959 بطور مشخص پیشنهاد کرد. سلیه یک پروسه سه مرحله‌ای را در واکنش به استرس توصیف کرد که بعنوان سندرم تطابقی عمومی شناخته شده است. این سه مرحله عبارت است از:

1- واکنش اخطار: این واکنش یک عکس العمل فوری به یک استرسور است. مکانیسم های آدرنوکورتیکال منتج به رفتارهایی بصورت واکنش جنگ یا فرار می‌شود.

2- مرحله مقاومت: در این مرحله بدن شروع به تطابق می کند که نیازمند صرف انرژی بیش از معمول برای ادامه حیات است.

3- مرحله رهایی: مکانیسم های دفاعی ضعیف شده و شکست می خورند و تأثیر منفی استرسورها به ارگانیسم داخلی گسترش می یابد.

تشخیص

رفتارها- بعضی رفتارها با اختلالات پسیکوفیزیولوژیکال همراه هستند. لازم است جهت توصیف مسائل واقعی ارگانیک و درمان آنها ارزیابی دقیقی به عمل آید. این گونه بیماریها نباید صرفاً بعنوان بیماری پسیکوسوماتیک مطرح شوند. اختلالات پسیکوفیزیولوژیکال جدی در صورت عدم درمان می توانند کشنده باشند. فاکتورهای پسیکولوژیکال شرایط فیزیکی هر قسمت از بدن را تحت تأثیر قرار می دهند.





نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : دوشنبه 94/11/19
مقاله در مورد پرخاشگری
مقاله در مورد پرخاشگری در 30 صفحه word قابل ویرایش
دسته بندی روانشناسی
بازدید ها 0
فرمت فایل doc
حجم فایل 29 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 30
مقاله در مورد پرخاشگری

فروشنده فایل

کد کاربری 41
کاربر

مقاله در مورد پرخاشگری در 30 صفحه word قابل ویرایش

 

مقدمه :

 

به طور طبیعی در زندگی خود باافرادی مواجه شده اید ویا خود دچار این حالت شده اید که در مقابل دیگران ودر زمان مشکلات و برخورد با موانع، خیلی سریع از کوره در رفته وخشمگین وعصبی شده اید و آن حالت را به صورت رفتار لفظی یافیزیکی بروز داده اید.

(پرخاشگری، رفتاری است که هدف آن صدمه زدن به خود و یا به دیگری است و آنچه در این تعریف حائز اهمیت است، قصد و نیت رفتار کننده است؛ یعنی یک رفتار آسیب زا، در صورتی پرخاشگری محسوب می شود که از روی عمد وبه منظور صدمه زدن به دیگری یا به خود انجام گرفته باشد).«1»

خشونت یا پرخاشگری به صورت کلامی، عاطفی یا روانی )ترور شخصیت افراد، بی توجهی به دیگران، ریر پوسش بردن شخصیت دیگران و...)،‌رفتاری وعملی یا فیزیکی (کتک زدن، هول دادن، پرت کردن اشیا و...) ویا حتی رفتارهای سیاسی مذهبی و فردی تقسیم بندی می شود.

وقتی من به عنوان فردی که درجامعه و خانواده مثل سایرین حق حیات وزندگی دارم ونیاز به توجه و رشد از سوی والدین دارم ولی در دوران کودکی پدر ومادری که روابط سالم ورفتارهای صحیح را به من آموزش بدهند از زیر بار مسؤولیت خود شانه خالی کرده اند، در نتیجه یاد نگرفته ام که چگونه احساسات درونی، افکار، خواسته ها ونیازها، اعتقادها و... خود را به طور صحیح بروز دهم واین مشکل ریشه های تربیتی دارد وناشی از پرورش یافتن ما توسط والدین بسیار سختگیر است که فرزندان خود را می بینند اما حرف های آنها را نمی شنوند، در نتیجه درتمام مراحل زندگی فردی واجتماعی ام دچار مشکل خواهم شد، ازجمله: در دوران بزرگسالی یا مجبور می شوم رفتارهای نامناسب اطرافیان را بیش از اندازه تحمل کنم و هیچ اعتراضی ننمایم و یا آن را با خشم وعصبانیت پاسخ دهم و به صورت فردی زود رنج، حساس عصبی وناسازگار به نظر برسم. این گونه افراد به مرور دچار حالتی می شوند که احساس های درونی خود را فراموش کرده وفکر کنند که اصلا ً احساسی در وجودشان نیست که بخواهند آن را ابراز دارند.

به هیمن جهت ما و آنها در روابط مان با دیگران، در عشق ورزیدن و محبت کردن، در درک وتفاهم اطرافیان وحتی گاهی به اندازه ای رفتار های ناسالم خود را باور می کنیم و آنها را صحیح می پنداریم که متوجه نمی شویم رفتارهای بیرونی مان برای دیگران وکسانی که با آنها تعامل داریم چقدر سنگین و آزار دهنده است و به علت نداشتن اعتماد به نفس و خودباوری، در ابراز وجود صحصح ومناسب، کنترل عواطف واحساسات، برقراری رابطه سالم با دیگران دچار یک جور سر درگُمی در درونمان می شویم و برای پاسخ به این سردرگُمی وپنهان کردن ضعف های درونی خود دست به واکنش های گوناگونی از جمله پرخاشگری می زنیم.

وجود انسان به مشابه کوه یخ است. همچنان که وقتی در اقیانوس قله های کوه یخی را نظاره می کنیم در واقع فقط آن قسمتی از کوه یخ را می بینیم که خارج از آب است. رفتارهای انسانی نیز هیمن گونه است وریشه ومنشا آن در عمق وجود فرد و در دوران کودکی و زمان رشد او نهفته است.

بدین منظور که ناراحتی ها، ناآرامی ها، اضطراب ها* ترس های پنهان (ترس از طردشدن* مقبول نبودن* حسادت ها، عدم اعتماد به خود و دیگران و ...) نیمه اصلی کوه یخ است که در عمق وجود افراد قرار دارد ودیده نمی شود و واکنش هایی مانند: وسواس ها، بیماری های روانی، اعتیاد، افسردگی،‌پرخاشگری و ... قله کوه یخ هستند که خارج از وجود فرد است و خود را نمایان و آشکار می سازد.

روانکاوان معتقدند: هنگامی که ما نمی توانیم حرف مان را به کرسی بنشانیم، از راه خشونت آن را اعمال می کنیم و این یعنی کسی که اقتدار درونی اش از بین رفته یا کم رنگ شده، مجبور است از راه خشونت خواسته اش را محقق کند.

ریشه ماجرا این است که وقتی احترام به خودم را یاد نگرفته ام و از کودکی تا به حال با همین احساس زندگی کرده ام، بنابراین به دیگری نیز احترام نمی گذارم و این بی احترامی را به فردی که از من ضعیف تر است تحمیل می کنم.

این بی احترامی هیچ وقت حل نشده و مثل یک خوره درون فرد است و هنگامی که فرد تحریک می شود (زمانی که مورد بی احترامی قرار می گیرد) آن را به شکل پرخاشگری بیرون می ریزد.

وقتی نمی توانم بر محیط کنترل داشته باشم بنابراین این گونه تعبیر می کنم که من ضعیف هستم، دوست نداشتنی وغیر قابل احترامم. در چنین حالتی احساس شرم نهفته افزایش می یابد و اگر نتوانم این شرم را حلا کرده، کنترل کنم، این مساله را مساله کسی می دانم که آن را زنده کرده است.

بنابراین کسی که این خشم را در من به وجود آورده سرکوب می کنم، تا شرم درونی ام کم تر شود. در این حالت با کوچک کردن وتضعیف فرد، احساس سمی درونیم را کاهش داده و به اصطلاح دلم خنک می شود. خشم، مکانیزم فوق العاده قدرت مندی است. تخلیه کردن شرم به وسیله کتک زدن وتحقیر کردن از آنجایی که فوق العاده ارضا کننده وتخلیه کننده است، بنابر این زیاد تکرار می شود. شاید در دوران کودکی به خاطر رفتارهای ناشایست توسط والدین تنبیه بدنی شده باشید وکتک خورده باشید و این تجربه تلخ را کسب کرده اید، در این حالت کودک به تنها چیزی که فکر نمی کند کار اشتباهی است که انجام داده، به دلیلی که پدر ومادر به خاطر آن وی را کتک زده اند. یعنی (اصلاح رفتار) اصلا ً فکر نمی کند. تنها چیزی که کودک به آن فکر می کند این است که مورد توهین و تحقیر قرار گرفته است و به دنبال چنین فکری، اعتماد به والدین از بین رفته و صمیمیت به کم ترین حد خود می رسد.

تاثیرات طولانی مدت خشونت به واقع عمق فاجعه را در بر می گیرد که از آن جمله اعتماد به نفس پایین و احساس شرم می باشد و مهم ترین تاثیر آن این است که چنین کودکی در بزرگسالی تبدیل به یک پدر یا مادر مهاجم، خشن و آزار دهنده شده و کودک خود را مورد آسیب قرار می دهد و گاهی حتی اطرافیان خود را آزار داده و با آنها با خشونت رفتار خواهد کرد.

در واقع قربانیان خشونت، خودشان در اعمال آن نقش بسیار مهمی دارند و پدر و مادری که خود شیوه خشونت دارند، به فرزند خود این پیام را می دهند که چون تو رفتاری کرده ای که ما را ناراحت کرده، ما خوشحال نیستیم و تو هم اگر خوشحال نبودی می توانی دیگران را بزنی. کودک ضمن اینکه پیام را دریافت کرده است، یاد هم می گیرد و تقلید می کند و آموزش می بیند.

گفتنی است که: برای کنترل احساسات درونی وخشم خود سعی کنیم محبت و علاقه خویش را به دیگران متناسب با میزان وقوع محبت در نهایت و قادر در عمل ابراز کنیم. در ایفای نقش های خویش در زندگی عمل کنیم. زمان رو به رو شدن با مسایل و مشکلات زندگی با اشتیاق و تلاش به حل و فصل آنها بپردازیم. موانعی را که سد راه پیشرفت و ترقی ما می شوند به خوبی بشناسیم و بعد از اطیمنان از اینکه آن موانع واقعی یا تخیلی هستند به رفع آنها اقدام کنیم. در حالت های تعارض، ناراحتی و نگرانی و ناکامی سعی کنیم بر احساسات و هیجان های خود غلبه کنیم تا بتوانیم تصمیم های درست بگیریم و در دفاع از حقوق خویش، خشم خود را در حد معقول نگه داریم و بر هیجانات خود غلبه کنیم تا بتوانیم تصمیمات درست اتخاذ نماییم و در دفاع از حقوق خویش خشم خود را در حد معقول و اجتماع پسند ابراز داریم.

1. روان شناسی اجتماعی، تالیف: کریمی یوسف، تهران نشر ارسباران، 1380،

منبع: مهری امیری، جزوه آموزشی (مدیریت خشم)، مرکز اجتماع درمان مدار هجرت، سال 1384

 

 





نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : دوشنبه 94/11/19
مقاله بررسی روند تکاملی روانشناسی ورزش
مقاله روند تکاملی روانشناسی ورزش در 36 صفحه word قابل ویرایش
دسته بندی تربیت بدنی
بازدید ها 0
فرمت فایل doc
حجم فایل 174 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 36
مقاله بررسی روند تکاملی روانشناسی ورزش

فروشنده فایل

کد کاربری 41
کاربر

مقاله روند تکاملی روانشناسی ورزش در 36 صفحه word قابل ویرایش

 

روند تکاملی روانشناسی ورزش :

 

مانند پیدایش بسیاری از (( علوم رفتاری )) ریشه مطالعه علمی روانشناسـی ورزش ، به قرن بیستم بر می گـردد در بین سال های آخر قرن نوزده و اوایل قرن بیستم بود که اولین مجموعه مطالعات علمی جنبه های (( روانشناختی ورزش )) چاپ شد. با این همه این مجموعه برجسته مطالعات علمی، منجر به مطالعات (( سیستماتیک )) روانشناس ورزش نشد، تا اینکـه (( کولمن ر. گریفت )) که روانشـناس تربیتی بود دو کتاب در زمینه (( روانشناسی ورزش )) و (( مربیگری ))1 در اواخر ( 1920 ) به چاپ رسانید .

متاسـفانه بعد از دوران (( گریفت )) روانشناسی ورزش ، رشد و ترقی نکـرده تا سال ( 1965 ) که روانشناسی ورزش ، کـار رسمـی خود را از طریق اولیـن کنگره بین الملـلـی روانشناسی ورزش2 ـ که در روم ایتالیـا برگزار شد ـ آغاز نمود . (( کنگره رم تا مطالعات علمی ، میتینگ ها ، کنگره ها و تعلیم جنـبه های گوناگون ورزش، در اغلب کلاس های دانشکده ها تا سال ( 1970 ) فاصله زمانی کوتاهی بود .

اما قبل از آنکـه نظری به زمینه تاریخـی روانشـناسی ورزش داشتـه باشیم باید به این سوالات جواب بدهیم ، چرا خود را به زحمـت اندازیم ؟ از بررسـی تاریخچه و تحـول روانشناسی ورزش چه چیزی یاد می گیریم ؟ ابتدا جالب خواهد بود و کارهای کسـانی را که در این زمینه پیش قدم بوده اند مطالعه کنیم وبدانیم چه جنبه هایی ازروانشناسی ورزش علاقـه آن ها را بر انگیخـته است . بعلاوه روانشناسان معاصر به محققـان قبلی مدیـون هستند و دست کـم ، کـاری کـه جهـت نشـان دادن احتـرام خودشـان بـه ایـن داوطلـبان و پیش قدمان می توانند انجام دهند این است که بدانند آن ها چه کسـانی هستند و چه کار هایی در ایـن زمینه انجام داده اند ، دوم اینکـه شخص مطالـعه کننده با بررسـی این تحقیقات ( بطور مثال تجربه (( تـریـپـلـت )) ) و مخصـوصـاً نوشتـه های (( گریفت )) چیز های زیـادی در مـورد فرایـند روانشناسی ورزش یاد می گیرد (( گریفت )) نظریـه هایی ارایه داده است که هر زمانی می تواند به فرضیه های تجربی تبدیل شود .

اما بسیاری از موضـوعاتی که توسط (( گریفت )) بحث شده از نظر روانشناسـان معاصر دوره مانده است ، شاید بخاطر آن است که اغلب آن ها اصلاً نمی دانند که شخصی به نام (( گریفت )) وجود داشتـه است . خلاصـه مطالعات اولیـه ، برای تقـویت یافته های روانشـناسان معاصـر ، می تواند مورد استفاده قبلـی ، می تواند بعنوان هستـه اصـلی تحقیقات تجربی مورد استفاده قرار گیرد .

 

 

اولین آزمایش در زمینه روانشناسی ورزش :

 

نخسـتین آزمایش علمی ، در سال ( 1898 ) به وسیـله (( تریپلت )) انتشار یافت .

پیش از اینکـه (( تریپلت )) نـتایـج مطالعه اش را انتشـار دهد . (( فیـتز )) مقـاله ای را منتشـر کرد که در آن طرح و ساختمان دسـتگاه نشان دهنده واکنش سریع و داده های تجربـی را در مورد تفـاوت های فردی ، برای انجام کـار های مورد نیـاز سرعت انتـقال و صحت شرح داد .

هر چند که این حداقل زمان ممکن مربوط به ارایه پاسخ به محرک توسط آزمودنی را می توان به صورت مناسب تری بعنوان ، (( تحقیق یادگیری حرکتی )) نامید تا اینکـه تحقیـق روانشـناسی ورزش نام گذاشت . به همان ترتیب به مقاله ( 1897 ) (( فیتز )) تحـت عنـوان (( بازی بعنـوان عامـل پیـش رفـت )) علـی رغـم اینکـه دارای ایـده ها و دیدگاه های جالبی در رابطه با بازی ، آموزش و پیـش رفـت بشری می باشد ، به سختی می توان در زمینه روانشناسی ورزش نقشی داد .

زمینه ساز بودن (( تریپـلت )) نه تنها به علت اولیـن مطالعه صـورت گرفته در ایـن زمینه بوده ، بلکـه به علت طرح خوب و گسـترده آن نیز می تواند خط شکن ایـن زمینه نو به حساب آید .

مقاله ، در شکل چاپ شده اش از ( 26 ) صفحه تجاوز نکرد و از دو قسمت عمده و با هدف شرح دادن موضوع گام برداشتن ورقابت، تشکیل شده بود .اوابتدا گزارش های رسمی دوچـرخـه سـواری را در مـورد سه نوع مسـابقه حرفـه ای مورد بررسـی قـرار داد :

مسابقه تدوین گام زدن در مقابل وقت نگه داشتن ، مسابقه همره با گام برداشتن در برابر وقت نگه داشتن و مسابقه گام برداشتن یا مسابقه واقعی ، نتایج نشان داد کـه مسابقـات همره با گام برداشتن از لحاظ زمانی سریـع تر از مسابقات بـدون گام بوده است ؛ یعنـی ، 25 % سریـع تر از نـوع اول بوده است . علـی رغـم اینکـه (( تریـپـلت )) دانشـمند دقیقـی بوده ، از خود می پرسیـد که تفـاوت پیدا شـده در بیـن ایـن دو نـوع مسابقه ، همراه با گام برداری و بدون گام برداری ، ناشـی از گـام برداری بوده یا ناشـی از فردی که در مسابقـه شرکـت داشتـه است . برای بافتـن جواب ایـن سوال او هفـت فرضـیه را برای توجیه مسالـه فوق ( هفت تئـوری : کشـش ، حفاظ ، تشویـق ، تشویـق ذهنی ، تلقین (( هیپنوتیزمی )) غیر ارادی و عوامل (( دینامیـکی )) ) پیش کشید . تئـوری اخیر را ثابت نموده است و برای اثبات ارزش واقعـی آن آزمایشگاهی را طراحی کرد .





نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : دوشنبه 94/11/19
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
 


بازدید امروز: 41
بازدید دیروز: 82
کل بازدیدها: 275640

 
بنر 120 * 240