مقاله ی بررسی معماری و اقلیم استان بوشهر

مختصات جغرافیائی استان
استان بوشهر با مساحتی در حدود 27653 کیلومتر مربع بین 27درجه و 14 دقیقه تا 30 درجه و 16 دقیقه عرض شمالی و 50 درجه و 6 دقیقه طول شرقی ، در جنوب ایران و درحاشیه زیبای خلیج‌ همیشه فارس قرار دارد . این استان از شرق به استان فارس و از غرب به خلیج‌فارس ، از جنوب به خلیج‌فارس و قسمتی از استان هرمزگان ، از شمال به استان خوزستان و قسمتی از کهگیلیویه و بویر احمد ، محدود است. استان بوشهر با خلیج‌فارس بیش از 600 کیلومتر مرز دریایی دارد. بر اساس آخرین تقسیمات سیاسی کشور ، استان بوشهر مشتمل بر 8 شهرستان ، 17 بخش ، 13 شهر، 36 دهستان و 706 آبادی دارای سکنه است.
شهرستانهای استان بوشهر عبارتند از : بوشهر ، تنگستان ، دشتستان ، دشتی ، دیر ،دیلم ، کنگان و گناوه.

سیمای اقلیمی استان
سازه‌های مهم اقلیمی استان بوشهر مشتمل بر ارتفاع، عرض جغرافیایی ،منابع رطوبتی و توده‌های هوای مهاجر به استان می‌باشند و در کنار سازه‌های اصلی فوق ، عوامل دیگری هم نظیر کشاورزی ، پوشش گیاهی و فعالیت‌های صنعتی و معدنی تحت عنوان عوامل فرعی موثر بر اقلیم، مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

تاثیر ارتفاعات بر اقلیم استان
ارتفاعات استان بوشهر از دو رشته اصلی تشکیل یافته است که به موازات هم سرتاسر طول استان را در بر می‌گیرند و رشته اصلی آن که محدوده‌های شمالی و شرقی استان را می‌پوشاند ، دنباله رشته‌کوههای زاگرس است.
ارتفاعات استان بوشهر اکثرا“ فاقد ارتفاع قابل ملاحظه بوده و به این جهت از توده‌های هوای باران‌زای مهاجر به استان ، دریافت مناسبی از ریزش‌های جوی ندارند.ارتفاع کم کوههای استان و جهت گسترش آنها سبب گردیده است که ریزش‌های جوی کم در آنها در تلفیق نامناسب با جنس خاکهای این ارتفاعات ، گسترش پوشش گیاهی را در این ارتفاعات و پایکوهها در حد ناچیزی قرار دهد و به این جهت اغلب کوهستانهای استان تقریبا“ به صورت لخت و یا با پوشش گیاهی ناچیز مشاهده می‌شود.
تاثیر منابع رطوبتی استان
منابع آبهای استان از سه بخش‌آبهای جاری ، آبهای زیر زمینی و پهنه آبهای خلیج‌فارس تشکیل شده است.
- آبهای جاری استان شامل رودخانه‌های دائمی و فصلی است و تنها رودخانه‌های دائمی استان ، رودخانه‌های مند ، شاپو و دالکی می‌باشند.
- آبهای زیر زمینی استان بخشی شور و بخشی دیگر دارای آبهای شیرین است و در واقع بیشتر چشمه‌های استان گوگردی و تعدادی نیز دارای آب شیرین است.
- منبع عظیم آبهای خلیج فارس مناطق مجاور استان را تحت تاثیر قرار داده و نوعی تعادل در تغییرات دما و رطوبت این مناطق ایجاد می‌نماید. این تاثیر گذاری سبب گردیده که اختلاف فاحشی بین حداقل‌ها و حداکثرهای دمای هوا در این مناطق به وجود نیاید و اصولا“ نوسانات بیش از حد دما در سرزمین‌های تحت تاثیر خلیج فارس پدیدار نشود.
- به علت تداوم وزش باد در مناطق ساحلی تحت تاثیر مکانیزم نسیم دریا و خشکی به وجود می‌آید، این مناطق از یک تبادل دمائی و رطوبتی دائمی برخوردارند.
- منبع گسترده رطوبتی خلیج‌فارس همراه با رودخانه‌ها و چشمه‌ها و سایر منابع آبی استان بر رژیم‌های دما ، بارندگی ، باد ، تبخیر و سایر متغییرهای جوی منطقه و در نهایت بر رژیم اقلیمی استان موثر واقع می‌شوند.


تاثیر توده های هوا و سیستم‌های هواشناسی بر اقلیم استان
استان بوشهر در مجموع دارای اقلیمی گرم است که در بخش‌های ساحلی به صورت گرم و مرطوب و در بخش‌های داخلی استان به صورت گرم و خشک می‌باشد . استان بوشهر از استانهای کم باران کشور است و مهمترین سیستم‌های موثر بر آن در فصل زمستان کم فشارهای مدیترانه‌ای و سودانی است و پرفشارهای شمالی ، شمالغربی و سایر مراکز پرفشار نیز در طول فصل‌های سرد سال به گونه‌ای تعدیل یافته بر این استان تاثیر می‌گذارند.
در فصول گرم سال ، کم فشار حرارتی مستقر بر روی صحاری عربستان ، آفریقا و کویر ایران بر استان بوشهر تاثیر گذاشته و موجب افزایش دمای آن می‌شوند.در ماههای گرم سال ، به ویژه در تابستان مرکز کم فشار هند یا مونسون نیز بصورت محدود و مقطعی بر استان بوشهر تاثیر می‌گذارد.

تاثیر کم فشار مدیترانه‌ای بر استان
در ماههای سرد سال دریای مدیترانه علاوه بر اینکه محل عبور کم فشارهای مهاجر می‌باشد،خود نیز محل تشکیل کم فشارهای متعددی است که برخی از آنها در حرکت خود به جانب شرق ، برروی قبرس زبانه‌ای کم فشار ایجاد کرده و این زبانه کم فشار از روی کشور ترکیه وارد ایران می‌شود و نواحی غرب و شمالغرب کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد. گاهی نیز این سیستم پس از عبوراز رذوی ترکیه و برخورد با ارتفاعات آن مناطق به دو شاخه تقسیم می‌شود که یک شاخه آن از طرف غرب و شمالغرب وارد کشور خارج می‌شود و شاخه دیگر پس از عبور از روی کشور عراق خراسان وارد افغانستان می‌شود.
به هنگامیکه تراف سطوح فوقانی باگرادیان مناسب دما و فاکتور ، این سیستم‌های کم فشار را همراهی کنند ، بارندگیهای موثری در مناطق تحت نفوذ آنها ریزش می‌کند.در فصل زمستان سیکلون‌های مدیترانه‌ای در مسیر حرکت خود در فلات ایران ، استان بوشهر را نیز تحت پوشش قرار داده و بارندگیهای کم و بیش ملایم و مداومی را در آن بوجود می‌آورند.

تاثیر کم فشار سودانی بر استان
منطقه سودان در افریقا به علت مجاورت با منطقه حاره به طور نسبی دارای فشار کم است . در فصول سرد سال با نفوذ زبانه پر فشار به نواحی شمالی سودان و ریزش‌هوای سرد در آن منطقه ، کم فشار سودان تقویت شده و از دریای سرخ رطوبت جذب می‌نماید. در واقع این سیستم در ابتدا فاقد جبهه است و فعال نمی‌باشد ، اما به تدریج که بر روی دریای سرخ کشیده می‌شود، با توده‌های هوای آن منطقه برخورد کرده و فعال می‌شودکه عموما“ پس از شکل گیری یا از طریق خوزستان وارد ایران می‌گرددو یا پس از عبور از روی عربستان و کویت و توقف کوتاه بر روی خلیج‌فارس و کسب رطوبت کافی ، استانهای بوشهر ،هرمزگان و گاهی تا نواحی مرکزی کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد و پس از آن به طرف شرق و جنوبشرق کشیده می‌شود . بارندگی از سیستم‌های کم فشار سودانی معمولا“ از ابرهای جوشی بوده و کمتر به صورت آرام و مداوم است و به این جهت اغلب در جنوب و مرکز کشور پس از بارندگیهای رگباری از سیستم‌های کم فشار سودانی ، سیلابهای مخرب جریان می‌یابد که نظیر آنها در استانهای بوشهر ، هرمزگان و فارس طی سالهای گذشته به فراوانی اتفاق افتاده است.
سی

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/12/22
مقاله بررسی موتورالکتریکی

مقاله بررسی موتورالکتریکی در199صفحه قابل ویرایش
بخشی ازمتن:
فصل 1 – مقدمه
یک موتورالکتریکی، الکتریسیته را به حرکت مکانیکی تبدیل می کند. عمل عکس آن که تبدیل حرکت مکانیکی به الکتریسیته است توسط ژنراتور انجام می شود. این دو وسیله بجز در عملکرد، مشابه یکدیگر هستند .اکثر موتورهای الکتریکی توسط الکترو مغناطیس کار می کنند، اما موتورهایی که براساس پدیده های دیگری نظیر نیروی الکتروستاتیک و اثر بیزوالکتریک کاری کنند هم وجود دارند.
ایده کلی این است که وقتی که یک ماده حامل جریان الکتریسیته تحت اثر یک میدان مغناطیسی قرار می گیرد، نیرویی برآن ماده از سوی میدان اعمال می شود. دریک موتور استوانه ای، روتور به علت گشتاوری که ناشی از نیرویی است که به فاصله ای معین از محور روتور به روتور اعمال می شود می گردد.
اغلب موتورهای الکتریکی دوارند، اما موتور خطی مهم وجود دارند. در یک موتور دوار بخش متحرک روتور و بخش ثابت استاتور خوانده می شود. موتور شامل آهنرباهای الکتریکی است که روی یک قاب سیم پیچی شده است.
انواع موتورهای الکتریکی عبارتند از:
1- موتورهایDC
2- موتورهایAC
3- موتورهای پله ای
4- موتورهای خطی
موتورهای AC شامل موتورهای AC تک فاز و موتورهای AC سه فاز می شوند.

موتورهای AC تک فاز:
معمولترین موتور AC تک فاز موتور سنکرون قطب چاکدار است که اغلب در دستگاه هایی به کار می رود که گشتاور پایین نیاز دارند نظیر پنکه های برقی، اجاق های ماکروویو ودیگر لوازم خانگی کوچک، نوع دیگر موتور AC تک فاز موتورالقایی است که اغلب در لوازم بزرگ نظیر ماشین لباسشویی و خشک کن لباس به کار می رود.

موتورهای AC سه فاز:
برای کاربردهای نیازمند به توان های بالاتر ،از موتورهای القایی سه فاز AC (یا چند فاز) استفاده می شود. این موتورها از اختلاف فاز موجود بین فازهای تغذیه چند فاز الکتریکی برای ایجاد یک میدان الکترومغناطیسی دوار درونشان استفاده می کنند.اغلب روتور شامل تعدادی هادی های مسی است ، که در فولاد قرار داده شده اند. از طریق القای الکترو مغناطیسی میدان مغناطیسی دوار در این هادی هاالقای جریان می کند، که در نتیجه منجر به ایجاد یک میدان مغناطیسی متعادل کننده شده وموجب می شود که موتور در جهت گردش میدان به حرکت در آید. این نوع از موتور با نام موتور القایی معروف است. ماشین های القائی سه فاز ، ماشین هایی با سرعت آسنکردن هستند که در حالت موتوری زیرسرعت سنکرون ودر حالت ژنراتوری بالای سرعت سنکرون کار می کنند. این ماشین ها که مستحکم بوده و به نگهداری کمی نیاز دارند در مقایسه با ماشین های سنکرون و DC در اندازه ای مشابه ، ارزان تر می باشند و در محدوده چند وات تا 1000HP ساخته شده و به کار گرفته می شوند. همچنین در مواردی نظیر قابلیت اطمینان بالاتر، وزن،حجم وانریسی کمتر، راندمان بیشتر، قابلیت عملکرد در محیط های باگرد و غبار و در محیط های قابل انفجار نسبت به موتورهای DC برتر هستند.

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/12/22
مقاله بررسی تجهیزات پست های فشار قوی ـپست دوشان تپه و پست مشیریه

مقاله بررسی تجهیزات پست های فشار قوی ـپست دوشان تپه و پست مشیریه ) در150صفحه قابل ویرایش



فهرست مطالب
موضوع صفحه
خطوط انتقال …………………………………………………………………………………………1
سیم گارد ……………………………………………………………………………………………..2
گوی حفاظتی …………………………………………………………………………………………3
پستها ………………………………………………………………………………………………….3
اجزاء تشکیل دهنده پستها ………………………………………………………………………..5
مقره ها ………………………………………………………………………………………………5
برق گیر ………………………………………………………………………………………………5
کنتور برق گیر ………………………………………………………………………………………8
برق گیر موجود در پست دوشان تپه …………………………………………………………..9
ترانسفور ماتور ولتاژ ……………………………………………………………………………..9
ترانسفورماتور ولتاژ در پست دوشان تپه……………………………………………………. 9
ترانسفورماتور جریان …………………………………………………………………………..12
پارامترهای اساسی در ترانسفورماتور جریان ……………………………………………..12
C.V.T …………………………………………………………………15
تله موج …………………………………………………………………17
سکسیونر و انواع آن ……………………………………………………..17
بریکر و انواع آن …………………………………………………………22
ترانسفورماتور ………………………………………………………….37
علائم اختصاری اتصالات …………………………………………………40
ساختمان ترانسفورماتور ………………………………………………….42
سیستم خنک کننده ……………………………………………………….43
تب چنجر ………………………………………………………………..45
کنسرواتور ………………………………………………………………46
رطوبت گیر ………………………………………………………………48
خازن ……………………………………………………………………49
خازن پست دوشان تپه ……………………………………………….……51
راکتور …………………………………………………………………..52
شبکه ارتینگ پست …………………………………………………………53
ولتاژ گام …………………………………………………………………..54
باکس ها کانالها …………………………………………………………….55
انواع شینه بندی در پستهای فشار قوی ………………………………………..68
شینه بندی ساده جدا شده ………………………………………………….69
شینه بندی ساده U شکل …………………………………………………..69
شینه بندی اصلی و انتقالی ………………………………………………….70
شینه بندی دوبل …………………………………………………………..71
شینه بندی 5/1 کلیدی ……………………………………………………..72
شینه بندی حلقوی …………………………………………………………73
شینه بندی سه کلیدی ………………………………………………………73
اصول کلی در تهیه دیاگرام تک خطی …………………………………………75
سوئیچ گیر های 20 کیلو ولت …………..……………………………………78
فهرست مطالب HB …………..……………………………………………79
تجهیزات پست مشیریه ……………………………………………………143
تجهیزات پست دوشان تپه…………………………………………………..146




فصل اول
خطوط انتقال
انرژی تولیدی توسط نیروگاهها جهت مصرف بایستی به نقاط مختلف کشور انتقال داده شود زیرا کل تولید یک نیروگاه در بیشتر از مصرف آن منطقه می باشد بدین منظور انرژی بوجود آمده که در نقاط دیگر مورد نیاز می باشد توسط خطوط هوائی که عمدتاً فشار قوی هستند و قادرند با ولتاژهای بالا انرژی برق را به مسافت های دور برسانند و انتقال داده شود. انتقال انرژی الکتریکی توسط خطوط هوائی نیاز به پایه هائی که نگهدارنده سیم باشد دارند این پایه ها که نگهدارنده سیم باشد دارند این پایه ها که بایستی مشخصات مربوط به نوع خط را دارا باشند بعضی دارای تا چهار سیم برای یک مدار و یا بیشتر می باشند که جنس این پایه ها از نوع فلز مخصوصی گالوانیزه می باشد که براساس مشخصات خط و موقعیت زمین از ضخامت معینی برخوردار می باشد.
قابل توجه می باشد که پایه های کار گذاشته دارای اهمیت فراوانی می باشد زیرا اگر یکی از این پایه ها ناقص شود و یا صدمه ببیند انتقال انرژی را مختل می نمایند و باعث ضرر فراوان می شود. بطور مثال در چند سال پیش بر اثر ایجاد بهمن تعدادی از دکل های بین نیروگاه بندرعباس و تهران فرو ریخت و باعث کمبود شدید برق در مرکز شد. بخصوص که در فصل سرما این اتفاق رخ داد.

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/12/22
مقاله طراحی رگولاتور Buck ،12V به 5v1A

مقاله طراحی رگولاتور Buck ،12V به 5v1A در 36صفحه قابل ویرایش
بخشی ازمتن:
طراحی رگولاتور Buck ،12V به 5v/1A:
فصل پنجم
در این فصل ابتدا مدار داخلی و پایه های IC بشماره LM3524D را مورد بررسی قرار می دهیم و سپس با استفاده از همین IC به طراحی یک رگولاتور نوع Buck برای ولتاژ ورودی 12V به خروجی SV با جریان خروجی 1A می پردازیم و در پایان نیز نتایج آزمایش را بیان خواهیم کرد .

1-5) تراشه ی LM3524D :
این تراشه یکی از محصولات شرکت national semiconductor است که بیشتر برای کاربردهای سوئیچینگ ساخته شده است این تراشه یک موج PWM را تولید می کند که با توجه به مدارات داخلی این تراشه ، می توانیم فرکانس این موج را تنظیم کنیم .
تراشه ی LM3524D یک ورژن بهبود یافته از خانواده ی LM3524 استاندارد است ، که مشخصات آن به طور قابل ملاحظه ای بهبودیافته و پایه هایی نیز برای سازگاری با سریهای موجود دیگر این خانواده ، در این تراشه تعبیه شده است .
ترکیبات جدید بکار رفته در این تراشه ، باعث کاهش مدارهای اضافی خارجی نسبت به سری های قبلی شده است .
این تراشه دارای یک ولتاژ مرجع 5 v با دقت می باشد . در این تراشه دو ترانزیستور وجود دارد که می توانند جریانی تا حد 200 mA را به مدار خارجی بدهند و با این عمل می توان را کاهش داد و ولتاژ شکست را تا حد 60V افزایش داد.
رنج ولتاژ مُد مشترک تقویت کننده خطا می تواند تا حد 5.5V بالا برود که این عمل نیاز به تقسیم کننده مقاومتی از ولتاژ مرجع 5 v را رفع می کند .
در این تراشه ، خط بایاس مدار از پایه shut-down ایزوله شده است و این از تقویت پالس اسیلاتور و فرکانس از توزیع شدن بوسیله ی shut-down جلوگیری می کند و همچنین در فرکانسهای بالا ( حدود 300KHz ) ماکزیمم Duty Cycle در خروجی تا حد 44% در مقایسه با ماکزیمم 35% ، Duty Cycle دیگر خانواده LM3524 ها ، بهبود یافته است .

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/12/22
مقاله سنسورهای دما و ترانزیستورهای حرارتی

مقاله سنسورهای دما و ترانزیستورهای حرارتی در63صفحه قابل ویرایش
بخشی ازمتن:
-1 گرما ودما
کمیت فیزیکی که ما آن را گرما می نامیم یکی از اشکال مختلف انرژی است و مقدار گرما معمولا برحسب واحد ژول سنجیده میشود.مقدار گرمایی که در یک شی موجوداست قابل اندازه گیری نمی باشد اما می توان تغییرات گرمای موجود در یک شی که بر اثر تغییر دما و یا تغییر در حالت فیزیکی (جامد به مایع، مایع به گازف یک شکل کریستالی به شکل کریستالی دیگر) ایجاد میشود اندازه گیری کرد.
بنابراین از این جنبه دما میزان گرما برای ماده است تاوقتی که حالت فیزیکی آن بدون تغییر باقی بماند.
ارتباط بین دما و انرژی گرمایی بسیار شبیه به ارتباط بین سطح ولتاژ وانرژی الکتریکی است.
سنسورهای دمای رایج تماما وابسته به تغییراتی هستند که همراه با تغییرات دمای ماده به وجود می آید. ترانسیدیوسرهای انرژی الکتریکی به انرژی گرمای جریان عبوری از یک هادی استفاده می کنند اما ترانسدیوسرهای گرمایی به انرژی الکتریکی به طور مستقیم این تبدیل را انجام نمی دهند ومطابق با قوانین ترمودینامیک نیازمند تغییرات دمایی برای عمل کردن هستند بدین گونه که در دمای بالاتر گرما می گیرد و در دمای پایین تر این مقدار گرما را تخلیه می کند.

4-2 نوار بی متال
آشکارسازی حرارتی در موارد متنوعی مانند آشکار کردن آتش سوزی، گرمایش تا یک حد معین ویا تشخیص عیب در یک سردکننده مورد استفاده قرار می گیرد .ساده ترین نوع سنسور حرارتی از نوع بی متال استکه اصول کار آن در شکل به تصویر کشیده شده است. ترکیب فوق شامل دو نوار فلزی از دو جنس مختلف است که با نقطه جوش و یا پرچ کردن در دو نقطه به یکدیگر متصل شده اند. جنس فلز دو نوار به گونه ای انتخاب می شود که ضرایب انبساطی خطی آنها با یکدیگر تفاوت زیادی داشته باشند. مقدار انبساط یا ضریب انبساط خطی عبارت است از خارج قسمت تغییر مقدار طول به تغییر دما و این مقدار برای همه فلزات مقداری است مثبت بدین معنی که با افزایش دما طول نوار افزایش می یابد. مقادیر ضریب انبساط را برای چند نوع فلز بر حسب واحد 10*k بیان کرده است.

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/12/22
مقاله سازگاری و تداخل الکترو مغناطیسی

مقاله سازگاری و تداخل الکترو مغناطیسی در66صفحه قابل ویرایش
فهرست:
فصل اول : سازگاری و تداخل الکترو مغناطیسی

مقدمه 1
سازگاری و تداخل الکترومغناطیسی 3
منابع تداخلی طبیعی و منابع تداخلی ساخت بشر 4
منابع تداخلی پیوسته و گذرا 8
تداخل درون سیستم و تداخل بین سیستمها 9
منابع تداخل هدایتی و تشعشعی 11

فصل دوم :
مقدمه 14
تشعشع مود تفاضلی 14
کنترل تشعشع مود – تفاضلی 21
تشعشع مود – مشترک 23
کنترل تشعشع مود – مشترک 26
تولید کلاک طیف گسترده 27
ضرورت استفاده از کلاک طیف گسترده 28
مدولاسیون فرکانس روی کلاک سیستم 29


فصل سوم : شیلدینگ
مقدمه 33
شیلدینگ خازنی 33
شیلدینگ القایی 36
کابل کواکسیال 37
جفت سیم به هم تابیده 39
کابل روبان 40
شیلدینگ RF 41

فصل چهارم : زمین
مقدمه 46
نویز زمین 47
انتخاب زمین 49
زمین اطمینان 50
زمین سیگنال 51
زمین عملی 54
کابل بافته شده 56
ملاحظات انتخاب زمین 57

فصل پنجم : دی کوپلینگ
بی ثباتی تغذیه 59
خازن دی کوپلینگ 61
نوع خازن دی کوئپلینگ و مقدار آن 63
تثبیت ولتاژ روی برد 65
دی کوپلینگ باس تغذیه بر روی بردهای چند لایه 66






مقدمه :
تصوری که بیشتر افراد از سیستم های دیجیتالی دارند این است که این سیستمها در برابر نویز مصونیت ایده آل دارند .
گرچه این نوع از سیستمها به خاطر حاشیه نویز ، در مقایسه با مدارهای آنالوگ حساسیت کمتری نسبت به نویز دارند ، با این حال اثرات نویز الکتریکی را نمی توان نادیده گرفت .
پرشهای خطوط سیگنال ، اتصالات زمین ، سوئیچهای تغذیه ، موتورها ، لامپهای فلورسنت و … سبب آشفتگی در کار مدارهای دیجیتالی می شوند . در فاز طراحی سیستمهای دیجیتالی با مسایل مربوط به نویز مواجه نمی شویم . پس از اینکه سیستم در محیط کار قرار گرفت اصرات نویز نمود پیدا می کند که در آن موقع تغییر و اصلاح طرح سخت افزار پر هزینه است .0000 000
هدف از ارائه این سمینار برررسی بعضی از نویزهای الکتریکی و محیطهای نویزی می باشد . پس از آن راه حلهای مناسبی برای جلوگیری از ایجاد نویز توسط مدارهای دیجیتالی و همچنین کاهش اثرپذیری نویزی پیشنهاد می شود .
ترتیب مباحث این گزارش بدین صورت است که : در فصل اول مفاهیم سازگاری و تداخل الکترومغناطیسی توضیح داده می شود

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/12/22
مقاله اتوماسیون سیستم های توزیع

مقاله اتوماسیون سیستم های توزیع در242صفحه قابل ویرایش
مقدمه
-فصل اول: کلیاتی در مورد اتوماسیون
انواع روشها و سیستمهای اتوماسیون شبکه توزیع
اجزاء سیستم اتوماسیون
انتخاب وظایف اتوماسیون
سطوح اتوماسیون
اتوماسیون و اقتصاد
- فصل دوم : سیستم جمع آوری، پردازش وانتقال اطلاعات
نیازهای پست
نیازهای کابینت telecontrolو اجزاء آن
RTUCAN (نمونه داخلی)
Sectionalizer
Recloser
Capacitor control
- فصل سوم : مخابرات اتوماسیون
مخابرات دیجیتال
اجزاء سیستم مخابراتی دیجیتال
مدولاسیون
ضرورت مدولاسیون
انواع مدولاسیون
ISI و BER همزمانی(synchronization)
QPSK
OQPSK
MSK
GMSK
کدکننده ها
کنترل خطا
فرمت داده
نمونه عملی
مودم رادیویی UHF ، NRM-400
سیستمهای مخابراتی
سیستمهای رادیویی
مایکروویو
TDMA
سیستم رادیو بسته ای
سیستم رادیویی سلولی
مودم رادیویی
تکنولوژی spread spectrum
VSAT
DLC
امکانات شرکت مخابرات ایران
شبکه تلفن عمومی
شبکه داده X.??
کابل مخابراتی
مخابرات فیبر نوری
مزایا و معایب روشهای مختلف مخابراتی
نمونه هایی از شبکه های مخابراتی
- فصل چهارم : بررسی اتوماسیون در دیگر کشورها
هندوستان
سنگاپور
کره جنوبی
پروژه اتوماسیون مقیاس بزرگ امریکا
سیستم اتوماسیون ژاپن
اتوماسیون توزیع در کانادا
- منابع و مآخذ

مقدمه:
با گذشت بیش از یک قرن از طراحی و راه‌اندازی اولین شبکه انرژی الکتریکی با یک نیروگاه متمرکز و بار توزیع‌شده در سال 1882 توسط توماس ادیسون، که تعداد 59 مشترک را با ولتاژ 110 ولت مستقیم تغذیه می‌کرد و مقایسه آن با وضعیت کنونی شبکه‌های عظیم تأمین انرژی الکتریکی می‌توان علاوه بر مشاهده‌ی پیشرفت سریع این صنعت به افزایش باور نکردنی تقاضای مصرف‌کنندگان برای این انرژی پی برد. با افزایش این نیاز شبکه‌های برق نیز دچار تغییر و گستردگی و پیچیدگی شدند و این گستردگی تا به حدی افزایش پیدا کرد که هم‌اکنون شبکه‌های برق‌رسانی، در سطح تولید، انتقال و توزیع به عنوان عظیم‌ترین ساخته دست بشر محسوب می‌شوند. مهم‌ترین ویژگی‌ این شبکه، به هم‌پیوستگی آن است، به طوری که ناپایداری در نقطه‌ای کوچک از شبکه قادر خواهد بود تمام نقاط شبکه را تحت تأثیر قرار دهد و این امر لزوم کنترل و نظارت دقیق را بر قسمت‌های مختلف شبکه روشن می‌سازد.
از طرف دیگر انرژی الکتریکی نیز مانند سایر انرژی‌های دیگر پیرو نظام اقتصادی عرضه و تقاضا می‌باشد و لذا بالا بردن سود و کاهش هزینه از اصلی‌ترین ارکان حفظ بقاء آن است. انرژی الکتریکی همواره از سه سطح تولید، انتقال و توزیع مورد بررسی قرار می‌گیرد. برای افزایش بهره‌ باید برق را با حداقل تلفات از نیروگاه‌ها به دست مصرف‌کننده رساند. که در این بین با خصوصی‌سازی و واگذاری مدیریت بخش‌های مختلف، هر کدام از سه بخش تولید، انتقال و توزیع باید حداقل تلفات را برای بالا بردن بهره اقتصادی خود ایجاد کنند. داده‌های آماری بیان‌گر این مطلب است که بخش عظیمی از تلفات انرژی الکتریکی در سطح توزیع صورت می‌گیرد، یعنی بخش کم‌تری از انرژی رسیده به سطح 20KV به مصرف‌کننده می‌رسد. این امر سبب شده تا بخش توزیع مورد توجه قرار گرفته و راه‌هایی برای بالا بردن کارایی آن ایجاد شود.

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/12/22
مقاله گزارش موقعیت قانونی و اهداف WIMAX FORUM

مقاله گزارش موقعیت قانونی و اهداف WIMAX FORUM در31صفحه قابل ویرایش
فهرست:
گزارش
موقعیت قانونی و اهداف WIMAX FORUM
اهمیت هماهنگ سازی جهانی
- باندهای اولیه مورد توجه
باندهای جدید مورد نظر برای فرکانس پایین تر
خلاصه
مقدمه
معماری WIMAX و کاربردهای آن
3- بک هال (Back haul) لکه داغ wifi:
بک هال سلولی
- سرویس های امنیت عمومی و شبکه های خصوصی
فرضیه ها و ملاحظات موردی تجاری
علم آمار نگاری
قابلیت دستیابی DSL:
خدمات و سرویس ها:
نرخ پذیرش بازار
راه های دیگر باندهای فرکانس
آیتم های هزینه های سرمایه ای (CAPEX)
پایگاه مبنا، شبکه هسته ای و لبه ای
تجهیزاتCPE:
سناریوی اول: بخش بازاری مسکونی در یک محیط منطقه مادر:
سناریوی دوم: بخش بازاری Wif Backhowl و SME، مسکونی در یک منطقه
مادر
مقایسه سه سناریوی مورد تجاری:
حساسیت بازپرداخت
نتیجه گیری ها و خلاصه:





WIMAX FORUM یک شرکت غیرانتفاعی صنعت مدار می باشدکه برای کمک به تسریع و اعتبار سنجی قابلیت عمل بینا بینی محصولات بی سیم نوار پهن منطبق با استانداردهای ETSI Hipe MAN و IEEE802-16، ایجاد شده است. هدف این شرکت این است که راه اندازهای جهانی راه حل های دستیابی بی سیم نوار پهن (BWA) قابل اجرا مبتنی بر استانداردها را تسریع بخشد. و بازار را برای این راه حل ها، گسترش دهد. تاریخچه محاسباتی نشان داده است که ابتکار و نوآوری سیار یریع روی می دهد زمانی که یک ساختار صنعتی مبتنی بر استانداردها وجود داشته باشد با مشتریانی که از ذینفع های اولیه بشمار می آیند. کاهش ها را هزینه های تجهیزات و روشهای محکم و پایدار برای طراحی شبکه نیز تا حد زیادی این مدل تجاری رابرای خدمات رسان ها ارتقاء بخشیده اند.

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/12/22
پاورپوینت سکه های دوره ایلخانی
پاورپوینت سیستم ترمز (هیدرولیک)

پاورپوینت سیستم ترمز (هیدرولیک) در18صفحه قابل ویرایش
فهرست:
بررسی لودرهای مدل L90E,L120E
بحث در رابطه با سیستم های :
ترمز
فرمان
شاسی
تهویه مطبوع
هیدرولیک




در لودرهای مدل L90E:این لودر دارای سیستم ترمزی با عملکرد کاملا هیدرولیکی است که شامل دو مدار مجزا برای اکسل جلوواکسل عقب
در لودر مدل L120E:دارای دو مدار مجزا بصورت زیراست:
مدار1:فک ترمز جلوروی اکسل جلو وفک ترمز چپ روی اکسل عقب
مدار2:فک ترمز عقب روی اکسل جلووفک ترمز راست روی اکل عقب

خرید فایل




نویسنده : عباس کاظمی
تاریخ : یکشنبه 95/12/22
<   <<   11   12   13   14   15   >>   >
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
 


بازدید امروز: 89
بازدید دیروز: 28
کل بازدیدها: 272366

 
بنر 120 * 240